IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Водоустойчив грим – тайната на лятната красота

6 юли 2021 14 30

Предимствата на продуктите през топлия сезон

Снимка: Istockphoto

Винаги съм била почитател на естествената красота. По тази причина никога не съм се престрашавала да се подложа на перманентен грим. Независимо от това, дори и най-перфектните черти могат да се възползват от подчертаване или леко подобрение.

Така например, дори и да имате идеални вежди, все някое друго косъмче не е на мястото си, а красивата линия и граница винаги внася една мистичност в погледа.

Ще ви издам една тайна – ключът към съвършената лятна красота са водоустойчивите гримове. Перфектен начин да изглеждаме идеално въпреки високите температури и риск от разтичане на спиралата или загуба на формата на вежди заради пръските от морето или басейна.

Водоустойчивите продукти за очите са изключително лесен и практичен начин да се радваме на желана визия, без да правим какъвто и да било компромис.

А ето и кои са ключовите два продукта, без които не можем и тази година.

1. Спирала

Всяка дама знае предимствата на подчертаните мигли – те могат тотално да променят погледа ни, да ни помогнат да внесем тази мистичност и по ненатрапчив начин да се сдобием с „котешко око“. Задължително в несесера ви трябва да има поне една водоустойчива спирала, която ще гарантира, че независимо на колко високи температури и влажност сте изложени, перфектният поглед няма да се превърне в тъмни кръгове под очите.

2. Молив за вежди

Говорейки за очите, добре знаем, че в летните дни, те са абсолютно достатъчен акцент на грима. На морето рядко имаме нужда от червила или силни цветове, а нищо не се комбинира толкова добре, колкото небрежните морски вълни в косите с магнетичен поглед. И след като сме използвали спирала, трябва да помислим и за рамката на очите – веждите. Използването на водоустойчив молив за вежди гарантира, че формата ще остане такава, каквато я искаме, а запълването на по-рехавите участъци във веждите няма да се „измие“ дори и след цял ден на плажа.

Когато повдигаме темата за водоустойчиви продукти за грим, трябва да обърнем внимание на един мит, а именно, че почистването изисква по-усилено търкане или повече време. Издръжливостта на продуктите може да ви изненада, но в действителност единствено ви трябва качествен продукт за почистване на лице, като мицеларна вода например. Ще се изненадате, че почистването на водоустойчив продукт е също толкова лесно и бързо, колкото и на обикновен такъв, стига да използвате правилния подход.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари