IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятната почивка започва с пазаруване в dm!

27 юли 2021 11 30

Как да се подготвим разумно, без излишни разходи и без да трупаме ненужно

Снимка: dm/PR

Всяка година чакаме с нетърпение да настъпят летните месеци и да се отдадем на блажена и безгрижна почивка, на някой плаж или планина, по възможност с коктейл в ръка и изключен телефон.

Идиличната ни мечта е така желана, че само мисълта за нея ни кара да се чувстваме по-добре и внася в ежедневието ни от онова хубаво чувство на предстоящата положителна емоция.

Всичко това е чудесно, но преди лятната почивка има много неща, които трябва да се свършат, за да бъде тя наистина безгрижна.

Освен резервацията, транспорта и храната, лятната почивка не може да започне без любимите и така необходими продукти за лице и тяло.

Това включва както задължителните слънцезащитни продукти, така и спрей за тяло, маска за лице, плажна кърпа, несесер и още много, много неща, които ще направят почивката ни пълноценна.

С тези цени пазаруването в dm ще ми е като на почивка!

Когато говорим за подготовка за лятото, това неминуемо е свързано с бюджет. Тук е моментът да заложим на „разумно пазаруване“ и да се възползваме от възможността да пазаруваме трайно изгодно в dm.

С нея, dm прави пазаруването по-лесно, спестяваме време и получаваме сигурност.

С „Трайно изгодно“ можем да купуваме любимите си продукти на изгодни цени и това ни позволява да заложим на рационалното пазаруване, което ще ни спести излишни разходи и ще ни позволи да не се презапасяваме с излишни стоки, от които нямаме нужда.

Летните месеци са и времето да заложим на марката на dm за слънцезащита SUNDANCE, предлагаща всичко необходимо, за да се наслаждаваме безопасно на слънчевите лъчи.

Чрез продажбите на слънцезащитните продукти SUNDANCE за пета поредна година dm ще подкрепи дейността на фондация „Живот със синдром на Даун“. Десет стотинки от всяка покупка на слънцезащитен продукт от марката SUNDANCE ще бъдат дарени в полза на фондацията.

Задължителните продукти за сезона

Говорейки за „разумно пазаруване“, сега е моментът да направим своя летен списък с абсолютно задължителните продукти, без които не можем.

кокосолис

Избираме COCOSOLIS Natural Слънцезащитен лосион със SPF 30 или WOODEN SPOON Слънцезащитен лосион със SPF 50 – така ще се наслаждаваме на почивката без да се налага след това да се справяме с неприятното слънчево изгаряне.

маска, кърпа,

Лятната почивка не може без правилната грижа за кожата на лицето с Balea Hanf Маска за лице с коноп, нито без Pur Set Плажна кърпа и Sieber Чанта за бански.

душ гел,

За още повече лятно настроение на помощ идват Balea vamos a la playa Душ гел с неустоим аромат на манго и alverde Освежаващ био спрей за тяло с джинджифил и лимон. А за да завършим ритуала за тяло нанасяме Balea Tropical Vibes Лосион за тяло с блясък.

Особено важно е да не пропускаме грижата за стъпалата, като тук е добре да се възползваме от Neutrogena Хидратиращ крем за стъпала.

Разбира се, независимо, че сме на почивка, не трябва да се отпускаме и да оставим настрана поддържането на перфектната форма. Затова задължително трябва да опитаме dmBio Бар със спирулина и лимон, както и Sportness Протеинова напитка-концентрат - Whey Protein Pulver, Vanille.

бар

Най-хубавото от всичко? Изброените свежи предложения за незабравимо и спокойно лято можем да открием в dm като част от „Трайно изгодно“.

Защото хубавата почивка е спокойствие и сигурност.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари