IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да направим перфектен френски маникюр - хит в TikTok

25 юли 2021 15 00

Вижте една нестандартна техника

IStockphoto

Традиционният френски маникюр с бял цвят сякаш никога няма да излезе от мода. Макар това лято много жени да избират по-цветните му разновидности, има и такива, които го предпочитат за ежедневната си визия. 

По-схватливите могат да си направят сами този маникюр, ползвайки залепващи се лентички или просто нанасяйки лака на върха с по-тънка четка. Но всеки знае, че винаги на едната ръка е по-трудно, отколкото на другата и се получава цапане с бялото, което трябва да се почисти. За да избегнете този проблем, ви предлагаме да влезете в TikTok.

Как да си направите перфектния френски маникюр? 

"Френски маникюр за 15 минути". Видео с този текст стана едно от най-гледаните в платформата през последните дни. В него жена показва как се лакира, използвайки един по-нестандартен трик. 

френски маникюр,

IStock

Необходими материали: 

- 1 лак в телесен цвят за основа; 

- 1 лак в бял цвят за върха. 

След като оформите всеки нокът с пилата и премахнете кожичките, нанесете от телесната основа и изчакайте да изсъхне. После, вместо да слагате от белия лак на върха с четката, намажете на подходящо място на кожата на другата ръка (например на показалеца). С притискане на нокъта към нея, ще получите идеалната лента. Същото направете и с останалите. Накрая изистете с лакочистител и памук излишните бели петна. 

Маникюрът стъпка по стъпка вижте ТУК:

 

@mariazarkova14

for those with shaky hands #fyp #frenchmanicure

♬ Good as Hell - Lizzo

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари