IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен грим – Хейли Бийбър с нестандартна очна линия

31 юли 2021 10 30

Моделът заложи на холографски ефект

БГНЕС

Забавление за напреднали. Така може да определим новия грим, с който Хейли Бийбър се появи в социалните мрежи. Носейки една доста нестандартна очна линия, красавицата ни дава идея за вечерната ни визия за излизане в любимия клуб или разходка край морето с любимите хора. И тъй като месеци наред стояхме затворени вкъщи и не си слагахме почти нищо по лицето, сега е време да ни забележат!

Облечена с бял суитшърт и карирана шапка тип „идиотка“ на главата, съпругата на Джъстин Бийбър е избрала очна линия с холографски ефект. Тя се променя под въздействието на светлината и е онова нещо, което ви трябва, за да бъдете неотразими за предстоящото ви излизане.

Въпросната очна линия, избрана от Хейли, сякаш е готов стикер, който се залепя върху клепача. Тя ѝ отива, защото моделът има светла коса и кожа, на които този „модерен“ грим изпъква.

Какво е холографска очна линия?

Много марки предлагат такъв продукт – фолио, което просто се изрязва според формата на очите или е готов под различни форми като по-тънка или дебела очна линия. Предимството му е, че е дълготраен, водоустойчив и се поставя и премахва лесно, без да се изискват кой знае какви продукти за това.

Въпросният блестящ ефект трудно може да бъде постигнат чрез сенки. Единствено хората, които са с по-чувствителна кожа, трябва да внимават, защото самозалепващото се фолио може да я раздразни допълнително.

Ето и още идеи за летен грим, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари