IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Рийз Уидърспун ни показва тренд в прическите

31 юли 2021 21 00

С него имате нова визия

IStockphoto

Лятото продължава и ако до момента все още не сте сменили прическата, то сега е времето да го направите. След завръщането от морето със сигурност се нуждаете от освежаване и една нова подстрижка ще ви повдигне самочувствието и същевременно ще промени вашата визия. Но какво да изберете? Ако все още не сте готови да смените цвета, то може да използвате една от тенденциите, която не изисква кой знае каква поддръжка. Става дума за дългия бретон, по който полудяха много известни личности.

Тези дни Рийз Уидърспун сподели снимка с дъщеря си. На кадъра се вижда, че 21-годишната Ава има нова прическа.

„Моето момиче“, споделя актрисата за нейното по-малко копие, което е с дълъг бретон.

Русокоската, която разделя косата си на път през средата подобно на своята майка, е избрала да отреже част от кичурите си с дължина до скулите. И това определено отива на формата на лицето.

В своя профил щерката на Уидърспун показва, че по-дългият бретон може да бъде акцент в прическата ѝ – разделен на две и леко начупен. Правейки си селфи в огледалото, я виждаме с хваната наполовина коса, със симпатична червена роза.

Ако още се чудите какво да промените в прическата, то пробвайте с по-дългия бретон, който ще може да стилизирате по няколко различни начина. А и расте бързо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари