IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф се сдоби със зелена коса, но не по нейно желание

28 юли 2021 08 40

Какво се е случило с актрисата?

Снимка: Getty Images

След като изостави цветната си визия от изолацията и я замени с по-познатия рус нюанс, Хилари Дъф се сдоби със зелена коса, но не по свое желание. 

Оказва се, че звездата е като всички нас и прави грешки при домашните си спа дни. Според Bustle, Дъф е споделила серия от видеа и снимки в историите в Instagram, за да разкаже за инцидента у дома. Актрисата споделя, че всичко се дължи на сбъркани козметични продукти. Вместо да посегне към балсама за поддържане на боядисана коса, тя е взела маска за коса, която е превърнала русите й кичури в леко зеленикави. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

"Току-що излязох от душа и си помислих, че слагам балсам върху косата си. Оказа се, че това е остатък от времето, в което бях зелена. Сега отново съм в зелената гама. Не по мое желание", заяви Хилари във видеата. Все пак актрисата допълни, че не съжалява толкова много за промяната, защото и без това косата й не била в оптималната си форма заради дългото прекарано време в басейна. 

"Тази маска стоя само седем минути върху косата ми. Искам да кажа, че кичурите ми не са перфектни. Нека да бъдем честни. Плувам всеки ден с децата. Сега косата ми е зелена", допълва Дъф. Тя има опит с този нюанс, тъй като и преди го е пробвала върху себе си. През цялата 2020 година, а и преди това, актрисата не се страхуваше да редува различни бои като морско синьо, синьо-сиво и розово. Хилари показваше всяка една промяна в социалните мрежи, но този път боядисването не е повод за празнуване. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Колко време Дъф ще остане със зелената коса, все още не е ясно, тъй като тя не спомена каква маска е използвала. Все пак сме сигурни, че актрисата ще извлече поука от преживяното и вече няма да поставя старите си бои до новите си козметични продукти. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари