IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как известните личности поддържат кожата си вечно млада?

30 юли 2021 14 00

Как известните личности поддържат кожата си вечно млада?

Едно от нещата, които ни правят голямо впечатление при известните личности, е гладката кожа, липсата на бръчки, младежкият вид на лицето дори и в напреднала възраст. Това никак не е чудно като се имат предвид първокласните дерматолози, естети и специалисти по външен вид, с които са обградени. Но с времето всяка от тях открива своята тайна за красота и чар, която споделя с останалите. И така, нека разберем как знаменитостите постигат перфектната кожа и възможен ли е същият резултат за обикновените хора?

Съветът на Кристи Бринкли: Ежедневно ексфолиране

Моделът Кристи Бринкли е вече на 67 г., но изглежда така впечатляващо млада и красива, както когато е била на 25 г. Нейната тайна на младостта се състои в ежедневно ексфолиране на лицето и то в продължение на вече 40 г. Според нея това прави кожата ѝ мека и нежна. Това има своите основания, тъй като ексфолирането спомага за отстраняването на старите клетки, отпушването на порите и дава път на новите клетки да се развият. Същевременно тонусът на кожата се повишава, а лицето придобива равномерен тен. Ексфорирането спомага ефективно за отстраняване на пъпки и бръчки.

Съветът на Леона Луис: Качествени козметични продукти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leona Lewis ? (@leonalewis)

Леона Луис е английска певица, която композира песни. Тя е на 36 години, а нейният съвет за запазване на младостта е използването на продукти с качествени натурални съставки. Такива продукти за красота се абсорбират лесно от кожата и са много по-ефективни в предотвратяване на процеса на стареене. Някои от висококачествените продукти за красота от натурални съставки, които Леона използва, можете да намерите в най-новата дм брошура.

Съветът на София Вергара: Не се отказвайте

Известната колумбийска актриса София Вергара, която е на 47 г., съветва да не се страхуваме да експериментираме с различни продукти, когато става въпрос за красота. Няма как козметичните продукти да действат еднакво при всички, затова на пазара има такова голямо разнообразие на продукти, пригодени към специфичните особености на различните типове кожа. Ако даден продукт не ви се отразява добре, опитайте с друг, докато не откриете този, който сякаш е създаден точно за вас. Ако ви е трудно да откриете такъв, бихте могли да се обърнете към дерматолог или експерт в областта.

Съветът на Оливия Кулпо: Промяна на диетата

Американската актриса Оливия Кулпо,свързана със света на модата, е на 29 години. За нея тайната на красивата кожа се крие в холистичния подход, т. е. в промяната на диетата и във включването на повече зелении в ежедневното меню, както и в изключването на млечните продукти поне за известно време. След такива периоди на променена диета тя забелязва голяма промяна в кожата, която става по-чиста, свежа и красива. Зеленолистните зеленчуци като спанака съдържат голямо количество цинк, който се бори с възпаленията и съответно с пъпките, докато кейлът съдържа антиоксидант, който защитава кожата от вредните влияния на околната среда.

Съветът на Лиа Мишел: Повече вода

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele)

Известната американска певица и актриса Лиа Мишел е вече на 34 г., но външният ѝ вид е повече от впечатляващ. Нейната тайна е много проста: пиене на много вода, което запазва цвета и текстурата на кожата свежа и блестяща.

Съветът на Кейт Бланшет: По-малко стрес

Австралийската актриса Кейт Бланшет е на 52 години и споделя, че за нея тайната на красотата се крие във възможността често да се отърсваш от стреса, а именно той е отговорен за ранното остаряване на кожата. Тъй като стресът присъства в ежедневието на всеки човек, масажът е естествен и ефективен начин за отпускане. По-специално масажът на лицето помага за премахване на стреса, заздравяване и тонизиране на кожата и за изглаждане на бръчките. Друг начин е просто да се отпуснете в релаксираща вана и да си отделите лично време, в което никой да не ви безпокои.

Тези съвети със сигурност ще са ви от полза при грижата за по-свежа, здрава и красива кожа. При това те са достъпни за всеки човек, затова не се колебайте да започнете да ги практикувате и да се радвате на резултата, достъпен не само за знаменитостите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари