IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петте тайни на Сара Джесика Паркър за по-красива кожа и коса

3 август 2021 16 30

Използва един и същи овлажнител в продължение на десетилетие

Снимка: БГНЕС

Ако по някакъв начин сте изпуснали една от водещите новини в телевизията, в момента се снима продължението на "Сексът и градът". Както и очаквахме, феновете на сериала вече нямат търпение да видят с какво се занимават Кари Брадшоу и компания след повече от 17 години далеч от екрана. Въпреки че е било повече от десетилетие от последния епизод, Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на известната писателка, изглежда като 30-годишната версия на Кари. 

Именно затова много от зрителите започнаха да се питат как точно актрисата успява да постигне този ефект. Оказва се, че 56-годшината звезда не спазва някаква висша формула за красота и всъщност рутината й е доста достъпна и опростена. "Мия си косата, почиствам си зъбите с конец, бръсна си краката и нося дезодорант", казва Паркър пред Vogue през 2016 година. Допълва, че режимът й е доста по-лекичък от този на Кари Брадшоу. 

Актрисата отбелязва, че отношението й към красотата не се е променило през годините, независимо дали е под светлината на прожекторите, или си почива у дома. "Не бих казала, че не съм суетна, но мисля, че с течение на времето променяш нещата, които харесваш и започваш да купуваш тях. Научаваш се да се гримираш по начин, по който се чувстваш комфортно и по който показваш истинското си аз". 

Ето петте неща, които Сара Джесика Паркър прави, за да изглежда добре

Един и същи овлажнител в продължение на 10 години

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Когато намерите един продукт, който ви върши работа, се придържате към него, нали? Е, Сара Джесика Паркър не е изключение. Тя използва един и същи овлажнител в продължение на десетилетие и не мисли да го сменя. Според актрисата, продуктът е лек, без допълнителни аромати и е най-доброто нещо, което някога е имала. В допълнение към това, козметиката е безвредна и за деца, като самите наследници на Паркър я използват. 

Слънцезащита

В допълнение към задължителното овлажняване, актрисата казва, че понякога слага слънцезащитен крем. Все пак тя съветва феновете си да не следват нейния пример, а да използват такъв продукт всеки ден и да се пазят от слънцето. Звездата казва, че не е претенциозна относно марката на слънцезащитата и взима това, което има в близката аптека. 

Руж за естествен блясък

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Искате бърз трик за по-блестяща кожа? Сара Джесика Паркър препоръчва да използвате лек руж. Според нея, това е най-доброто решение, когато искате да замаскирате някакви неравности по бузите си и да си създадете малко по-различен вид. Актрисата съветва да изберете правилния продукт според тона на кожата си, за да получите най-добрия ефект. 

Грижа за косата

Правилата за лицето важат и за косата. Това означава, че когато Паркър намери продукт, който й върши работа, се придържа към него. Рутината й винаги включва шампоан и балсам, препоръчани от стилиста й Серж Нормант. През лятото тя използва и маски за коса, когато не й се налага да работи. 

Не излиза без парфюм

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Както може и да очаквате екранната Кари Брадшоу е специалист в избора на аромати и вярва, че всяка една рутина за разкрасяване трябва да включва красив парфюм. "Мама спестяваше пари, за да можем да си купим парфюми. Затова свързвам тези продукти с нея. Последното нещо, което правеше преди да излезе, беше да се напръска", казва Паркър пред Today. Допълва, че обича парфюмите, защото й напомнят за важните жени в живота й. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари