IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти съвети: Тайните за красота на Megan Thee Stallion

16 септември 2021 10 30

Изпълнителката се грижи изключително много за кожата си

Снимка: Getty Images

Зад всяка красива знаменитост стои екип от талантливи фризьори, маникюристи и гримьори, които ѝ помагат да се подготви за червения килим, фотосесии и дори ежедневни разходки. Понякога обаче от тези знаменитости се изисква да вземат нещата в свои ръце, ако екипът им не е наоколо. За щастие, някои звезди са достатъчно квалифицирани в рутината за красота и нямат голяма нужда от помощ.

Вземете например Megan Thee Stallion, която повече от няколко пъти сама е правила грима си за светски събития. Всъщност рапърката направи своята визия за музикалния клип към парчето WAP, където носеше великолепно златно опушено око с бордо акценти. Изпълнителката казва пред Allure, че позволява само на малка група гримьори да докоснат лицето ѝ.

„Всъщност не съм работила с много гримьори, защото не обичам хората да ми правят грима. Но през 2020 година започнах да се чувствам комфортно около гримьорките си Присила и Лорън“, казва Меган.

Изпълнителката определено е показала, че знае доста неща за гримирането, независимо дали прави визията си за музикален клип или за рекламна кампания, каквато направи през август 2020 година. Това лято тя беше отговорна за сребърната гънка и лъскаво червените устни, които носеше в кампанията на Revlon, когато обяви, че е най-новият глобален посланик на марката. Рапърката сподели и лесен за следване урок за гримиране, първият от многото идващи, показващи как постига външния си вид.

В допълнение към уроците и кампаниите, The Stallion също така си сътрудничи с Revlon в създаването на колекции грим. Първата такава дебютира на 28 юли, а втората се появи на 15 септември. Тя предлага палитра със сенки с 10 нюанса, плюс шест от вече любимите очни линии и спирали на Меган. Като посланик на марката, рапърката се чувства сякаш вече е станала професионалист в гримирането. „Определено не съм схванала цялата цака на грима, но чувствам, че работата ми с известни марки ме вдъхновява да се подобрявам“, казва тя пред Allure.

Въпреки че не е работила с много гримьори, звездата е научила няколко трика от занаята. Не иска да ги разкрие всичките, защото все още се опитва да ги усъвършенства. Но нещото, което е научила от своите гримьори, е как да използва сенките, за да очертае линията на очите си. „Те започват да очертават линията със сенки, след което слагат молив“, казва Меган. Отначало тя не вярва, че техниката ще създаде драматичното и остро котешко око, което обича, но след като видяла резултата, била приятно изненадана.

Ако от известно време следвате Thee Stallion, вероятно сте забелязали афинитета ѝ към подчертаването на очите. Нейната тайна за овладяване на техниката е просто да следва формата на окото и да се увери, че нюансът на сенките е достатъчно ярък. „И винаги искам да изглежда така, сякаш окото ми е малко по-дълго от това, което е в действителност“, казва тя.

Въпреки че перфектните гънки на очите са нейната любима визия, пандемията ѝ помогнала да се вгледа в нови и по-забележителни гримове. Изпълнителката споделя, че в изолацията е гледала много уроци по гримиране, за да разбере как може да вдигне летвата в красотата още по-високо. Фокусът ѝ се мести върху по-меко изглеждащия грим за очи, очната линия и техники, които правят веждите ѝ да изглеждат по-естествени.

Тя обаче не смята да изоставя фалшивите мигли. Засега колекциите ѝ не включват такива неща, но феновете ѝ могат да очакват подобни продукти в бъдеще. „Преди харесвах само големите мигли, но сега започнах да се насочвам към по-естествените“, признава изпълнителката. Според нея, очите са това, което наистина завладява хората и ги кара да ти обръщат внимание.

Разбира се, гримът на Меган е безупречен, но тя обръща много внимание и на грижата за кожата. Поддържа доста проста рутина, използвайки почистващ препарат за лице, който не изсушава прекалено много. Фокусира се върху премахването на хиперпигментацията си, използвайки масло с витамини А и Е, които спомагат за стимулиране на клетъчния оборот и за възстановяване на кожата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари