IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълъг и остър маникюр – акцент на наградите „Еми“

20 септември 2021 14 30

Вижте кои звезди заложиха на такъв за събитието

IStockphoto

Макар и в условия на пандемия, наградният сезон в САЩ тече с пълна сила. След лъскавото събитие Met Gala, където много звезди се появиха след месеци наред в изолация, дойде време и за раздаването на статуетките „Еми“.

Много известни личности преминаха по червения килим, развълнувани от това, че ще се видят със свои колеги и приятели. След като показахме стилните им тоалети, е време да обърнем по-голямо внимание на една тенденция, която се отличи по време на вечерта – в маникюра за есен 2021.

Акрилни нокти – твърде дълги и остри

Още на Met Gala видяхме някои дами да показват гордо ръцете си пред обективите. Тогава ни направи впечатление, че по-голяма част са избрали ноктопластика с доста голяма дължина, постигната чрез акрил. Същото биеше на очи и на наградите „Еми“, където доста звезди се появиха с прекалено остър маникюр.

Черно, бяло и червено са класическите цветове, които се откроиха при този по-нестандартен маникюр, забелязан сред гостите, като някои предпочетоха френския.

Ема Корин

Ема Корин,

Getty

Актрисата бе с интересна рокля в кремав цвят. Към нея носеше ръкавици, които обаче са с отрязани пръсти, за да може да се вижда ясно маникюрът ѝ. Той е черен, дълъг и твърде остър, приличащ на клюна или ноктите на някоя граблива птица.

Синтия Ериво

Синтия Ериво,

Getty

Френският маникюр на звездата е идеалното допълнение към нейната бяла рокля, както и бижута в същия нюанс. Докато на Met Gala 2021 тя бе с много дълги нокти, украсени с камъчета, за това събитие тя е избрала по-изчистена идея.

Рейчъл Линдзи

 Рейчъл

Getty

Чаровната телевизионна водеща бе избрала дълга рокля в оранжев цвят за червения килим. А маникюрът ѝ бе в черно и бяло, като на някои нокти се забелязваха елементи в златисто. Тя бе и единствената звезда, която имаше плочки, оформени в тип „балерина“.

Тараджи Хенсън

Тараджи П.

Getty

Тя заложи на кървавочервените нокти с малко допълнителен блясък и доста острота. По тях се виждаха матови декорации, както и скъпоценни камъни.

Според много инфлуенсъри, показващи идеи за маникюр в Instagram, прекалено дългите нокти ще са хит за светските събития този сезон. Някои могат да бъдат леко затъпени, а други – изключително остри, според предпочитанията. Едно е ясно, макар да са доста ефектни, те не са за ежедневието, защото могат лесно да се счупят или да наранят кожата, а вършенето на работа с някои от тях е истинско предизвикателство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари