IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс и нейната уникална плитка със златни пеперуди

22 септември 2021 15 00

Вижте идеята за красива прическа от попзвездата

БГНЕС

Освен че може да се похвали с един от най-запомнящите се и силни гласове в света, Алиша Кийс може да се похвали и с красивата си коса. Попзвездата ни показа на една от последните си публични изяви как да носим сплетената си дълга коса по един елегантен и бляскав начин. Певицата се появи на тазгодишните награди на MTV (VMA) с невероятна плитка, украсена със златни пеперуди. Тя беше перфектно допълнение към нейния сценичен тоалет – дълга, блестяща рокля в златисто.

Алиша, която освен успешната си музикална кариера, развива и козметичната си марка Keys Soulcare, носеше на събитието няколко златни шноли с пеперуди, закачени на дебелата ѝ, сплетена коса.

Кийс публикува видеоклип на оригиналната си прическа в своя Instagram акаунт. Камерата започва да снима от „короната“ на главата ѝ, след това си проправя път надолу към края на нейната дълга плитка. Начинът, по който някои от шнолите блестят на светлината, е наистина произведение на изкуството.

Кадрите от красиво сплетената опашка на Кийс са придружени и от факта, че тя изпява някои текстове от песента си Butterflyz. В последните секунди на видеото камерата се обръща към лицето на Кийс, показвайки, че плитката, не е единственият акцент в прическата ѝ. Коафьорите на звездата са „рамкирали“ красивото ѝ лице като са прибрали косата ѝ с вълнообразен ефект.

Шнолите с пеперуди не са точно нова тенденция, но нарастването на популярността им е знак за засиления интерес към тенденциите в красотата и стила на 90-те години.

Певицата и автор на песни Lizzo наскоро пък сподели няколко снимки и видеоклип, на който носи клипсове за коса, този път с шарени пеперуди, пак в стил 90-те.

А ето и визията на Lizzo:

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари