IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: 5 идеи за бляскави нокти

21 октомври 2021 14 30

За моментите, когато искате да подобрите настроението си

Снимка: iStock

Единственото правило в маникюра е, че няма правила.

Ако искате да носите черен лак през лятото или неоновожълто през зимата, имате това право. Същото важи и за бляскавите нокти, които по принцип са запазена марка за празниците. Но както казахме, правилата тук не важат и може да си сложите нещо забавно по пръстите независимо от сезона навън.

Блясъкът по ноктите винаги може да подобри настроението ви и затова често е предпочитан във времена, когато навън е студено и мрачно. Тогава се прокрадва желанието да повишим хормоните на щастието и най-лесният начин е да направим промяна във външния вид. Тъй като много от нас продължават да работят от вкъщи, закупуването на нова дреха изглежда леко безсмислено, но пък нов и красив маникюр винаги е правилен избор.

Затова ви предлагаме няколко идеи за блестящи нокти, с които със сигурност ще се почувствате по-добре

Искрящо плъзгане

Не само че този маникюр не може да бъде объркан, той може да се създаде с всеки един цвят. Тъй като приближаваме към коледните празници, може да опитате да сложите златно покритие върху част от нокътя, като преди това нанесете светла основа. Зелено, синьо, червено или каквото и да е, важното е основният лак да е малко по-блед, за да изпъкне златният тон.

Холографски върхове и полулуни

Този холографски маникюр, създаден от Ханг Нгуен, комбинира два класически стила – френски и полулуни. Съветът на експертите тук е да използвате еднакъв цвят за върховете и луната, като обаче не е задължително цялата ви ръка да е монохроматична. Може да заложите на пет различни нюанса, по един за всеки пръст.

Блясък и пастел

Маникюрът тук прилича малко на първата идея, но разликата се крие в основата. В този стил използваме пастелни цветове, а златното покритие се наслагва в средата. По този начин нокътят изглежда малко по-плътен и по-здрав.

Бляскаво омбре

Тази оптична омбре илюзия със сигурност ще накара околните да ви засипят с комплименти. Маникюристката Бетина Голдщайн създава ефекта, лакирайки нокътя със златен блестящ лак, след което добавя малко розово злато от дясната страна на всеки пръст.

Бляскав френски маникюр

Най-хубавото относно бляскавия френски маникюр е, че не трябва да се опитвате да нарисувате перфектни линии. Нещо повече, вие може дори да се забавлявате, смесвайки различни цветове и комбинации, създавайки свой уникален стил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари