IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2021 – Бела Хадид като новата Ариел

22 октомври 2021 12 30

Моделът се боядиса изненадващо

БГНЕС

Трябваше ли да се боядисвам отново, попита Бела Хадид в Instagram. Моделът сподели нова снимка там, на която е с нова прическа – в изненадващ цвят, заради който я сравниха с анимационния герой Ариел.

Красавицата показа, че е с яркочервена коса – рошава, с леко филиран и къс бретон.

Допитвайки се до мнението на феновете, Хадид им дава вдъхновение за нова прическа за есен 2021. Тя се получава лесно, но пък изисква по-голяма поддръжка, защото в един момент цветът ще започне да избледнява.

Според модни експерти, Бела носи на главата си перука, като с нея се е снимала във фотосесия за списание Vogue. Все пак косата ѝ е доста по-различна от дългата и леко подвита в краищата грива на Ариел.

Ако разгледаме последните публикации на модела в Instagram, ще видим, че тя доста експериментира с косата си. По случай нейния 25-и рожден ден в началото на октомври, тя си сложи черна перука с бретон в стил 90-те. През август пък я видяхме с доста пънк рок къса. Тя се отличаваше със свръхмалък бретон, боядисан в оранжево. Краищата ѝ също бяха боядисани по този начин.

Бела Хадид признава през 2017-а, че предпочита да връзва косата си на опашка или да я събере в стегнат нисък кок. В ежедневието си тя често я прибира, за да не ѝ пречи, особено когато работи. Тя разкрива пред британския Vogue, че една от тайните ѝ за перфектното стилизиране на непокорни кичури, е мусът на брат ѝ. Иначе ползва и много лак, а понякога и гел.

Ако търсите още идеи за прически, разгледайте още няколко наши предложения:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари