IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим 2021 – как да очертаете перфектно устните?

5 декември 2021 12 00

Трик с „безкрайна линия“ стана хит

IStockphoto

IStockphoto

Instagram отдавна не е само платформа за качване на лични снимки. Много инфлуенсъри печелят пари от реклами там, разчитайки на своите последователи. Сред тях има и такива, споделящи идеи за грим, които вдъхновяват хиляди хора по света. Но от последната година, доста от тях имат и канали в TikTok, където могат да поднесат записаното от тях по доста по-интересен начин.

Никой не се е родил научен! Ако все пак не ви бива с гримирането, може да получите ценни съвети от потребителката eelyse, която е истински спец. И това доказват видеата ѝ, едно от които е събрало над 9 милиона гледания. В него тя разкрива как ползва така наречената „безкрайна линия“, за да има по-хубави устни след нанасяне на червило.

Жената ползва по-мек кафяв молив, с който очертава устните си от начало до край (започвайки от десния ъгъл), без да прекъсва да го движи. После добавя течно червило в сходен нюанс. Резултатът е страхотно предложение за есен 2021.

@eelyse

hope ur not bored of these yet x

♬ why tf did this blow up huh - <3

Очертаването става за по-малко от 7 секунди, като накрая става един непрекъснат контур. И макар да си мислите, че вие няма да се справите, ще ви кажем, че всичко зависи от практиката. Колкото повече се упражнявате, толкова по-лесно ще движите ръката си и тя няма да трепери.

Има и вариант да ползвате същия молив, който е леко кремообразен, като след нанасянето му под формата на контур, просто разтъркате устните и не слагате нищо друго.

@eelyse

a blended lipliner look ?

♬ I AM WOMAN - ❦ emmy meli ❦

Ето и още идеи за грим, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари