IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов и аромат: Сиара и Ръсел Уилсън с общ парфюм

18 януари 2022 08 40

Двамата споделят, че марката им представлява връзката между душите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сиара и Ръсел Уилсън споделят вълшебната си връзка с феновете.

Преди няколко дни двойката публикува интимни снимки в социалните мрежи, с които промотират най-новия аромат от марката си R&C. На кадрите 36-годишната изпълнителка и 33-годишният ѝ съпруг са се прегърнали, докато Сиара показва един от новите продукти. Тя написа и кратко съобщение, с което обявява пускането на линията, която носи името „Хармония“.

„Хармония“ представлява връзката между душите извън светлината на прожекторите и блясъка. Това е мек и нежен аромат, с нотки на честност, свежест и съвременност“, допълва още звездата. Тя намекна, че новата линия е със специално значение за нея и съпруга ѝ, като обяви и датата на пускане на продуктите, която е 20 януари.

За фотосесията Сиара облече прекрасна златна рокля, а дългите ѝ кичури падаха свободно върху раменете. До нея Уилсън заложи на класическата черна блуза. Ръцете му постоянно бяха обвити около тялото на съпругата му, доказвайки, че в новия аромат е вложена цялата любов, която двамата изпитват един към друг.

Марката R&C Fragrance беше направена публична след дебюта си през ноември 2020 година. Сиара и Ръсел пуснаха на пазара две отделни ароматни линии, които бяха включени в някои от последните им рекламни материали. Пред Allure изпълнителката споделя повече за марката, като разкрива, че човек от семейството е вдъхновил любовта им към парфюмите.

„Баба ми имаше невероятна колекция от аромати. Имаше цял шкаф, зона в дома си, която беше посветена само на парфюми. Помня колко бях любопитна и колко ѝ се възхищавах на любовта ѝ към различните аромати“, спомня си звездата. Допълва, че работата ѝ в тази област я е накарала да се чувства по-добре и я е направила по-уверена в себе си.

Що се отнася до Уилсън, той също има семейна история с парфюмите. Спортистът си спомня, че баща му винаги си е слагал няколко капки одеколон на китките и на гърдите. „Това правя и аз до ден днешен“, казва той. Допълва, че това е начин да изразява себе си и да бъде разпознат дори и в препълнена зала.

Според Сиара, потребителите на R&C Fragrance ще се чувстват много по-комфортно по време на изолацията. „Наистина вярвам в силата на грижата за себе си и смятам, че всеки трябва да отдели време за почивка“, казва тя. Уилсън допълва, че първите два продукта, които са били пуснати на пазара, напълно са отразявали връзката, която има със съпругата си. „Поотделно са изключително секси, но в същото време имат чудесна връзка помежду си“, отбелязва той.

Сиара и Ръсел Уилсън са женени от 2016 година. Двамата имат две деца – 4-годишната Сиена и 1-годишния Уин. Изпълнителката има и 7-годишен син Фючър, който е от предишната ѝ връзка с рапъра Фючър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари