IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година, нова прическа за Приянка Чопра

23 януари 2022 13 30

Актрисата се похвали с по-свежи кичури

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра реши да започне новата година с голяма промяна, що се отнася до косата ѝ. Актрисата и бивша носителка на титлата „Мис Свят“ се похвали с нови, по-светли кичури, които да освежат класическата ѝ кафява прическа.

Преди няколко дни известната фризьорка Трейси Кънингам сподели видео в профила си в Instagram, където показва промяната на Чопра. Оказва се, че прическата е направена чрез техниката балеаж, като фризьорката е използвала балсам за коса, за да създаде повече блясък. Топлият карамелен ефект е получен чрез добавянето и на изсветляваща пудра. Преди да изсуши косата с кърпа, Кънингам е защитила косата срещу изтъняване и накъсване.

„Обожавам новата по-светла коса на Приянка Чопра“, написа фризьорката под видеото, което публикува. То първоначално беше споделено от самата актриса в историите ѝ в Instagram, където тя заяви, че започва новата година с нова прическа.

Русите отблясъци върху кестенява коса са любими на знаменитостите от години. Просто погледнете Бионсе, Дженифър Анистън, Клои Кардашян и Дженифър Лопес. Всъщност тенденцията беше наблюдавана навсякъде миналата година, когато един от предпочитаните цветове беше лате блондинка, и продължава да доминира и през 2022-а. Чопра обаче е първата знаменитост, която се подложи на подобна промяна тази година.

Актрисата наскоро коментира и слуховете за развод с Ник Джонас, както и какви са трудностите да поддържаш добър брак под светлината на прожекторите. „Всъщност е много уязвимо усещане, че ако публикувам снимка, всичко, което е зад мен, ще бъде увеличено и хората ще започнат да спекулират“, казва тя пред Vanity Fair, на чиято корица застава. Допълва, че това е рискът на професията, която си е избрала.

За да запази брака си в добро здраве, Приянка е решила да не публикува толкова много снимки с Ник и да не говори за случващото се у дома. Притесненията на феновете, че между двамата влюбени има проблеми, бяха успокоени, след като Чопра и Джонас категорично отрекоха да се разделят. Въпреки че актрисата вече не използва Джонас като фамилия в социалните мрежи, тя и Ник все още се обичат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари