IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за зимата: Френски с черни върхове

25 януари 2022 10 30

Неочакван вариант на класическия стил

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Френският маникюр е аутсайдерът на ноктопластиката. След кратка пауза в средата на началото на новия век, поляризиращия външен вид се завърна и сега е по-популярен от всякога.

Но през 2022 година акрилните квадратни бели връхчета не са единственият начин да се сдобиете с френски маникюр. Минималистични линии, стилетни форми и неонови лакове са няколко нови техники, чрез които маникюристите и инфлуенсърите променят класическата бяла ивица. Въпреки това, за всеки, който обича да се придържа към неутрален стил, промяната на френския маникюр може да бъде много проста, като замените белия лак с черен.

Не само че черните френски връхчета са неочакван обрат, но универсалният цвят стои добре на всяка форма на нокътя и може да бъде персонализиран, за да пасне на вашия личен стил, независимо дали избирате бадемова форма или стилет, или си играете със стила „негативно пространство“.

Преди да се запознаете с многото начини за правене на черен френски маникюр, нека изясним разликата между френски върхове и френски маникюр.

Даша Минина казва пред InStyle, че когато някой поиска френски върхове, обикновено има предвид изкуствени върхове за нокти, които вече са лакирани в бяло. От друга страна, френският маникюр е, когато върховете на ноктите са лакирани в цвят, различен от основата на нокътя. Въпреки това, често ще чувате термините като взаимозаменяеми.

За да ви вдъхновим за създаване на черен френски маникюр, ви предлагаме няколко различни идеи:

Вълнообразен френски

Ниа Хо променя класическия френски маникюр, като към белите връхчета добавя и черни вълнообразни линии.

Бадемови френски нокти

Красотата на черния френски маникюр е, че той пасва на всички дължини и форми на ноктите, включително на тези дълги, бадемови черни връхчета, направени от маникюристката Ейми Ли.

Различни дизайни

Не е нужно да избирате само един дизайн за френския си маникюр. Този причудлив външен вид от Vanity Projects демонстрира как да направите и двете – просто добавете каквито дизайни искате към черно-белия си френски стил.

Френски полумесец

Полумесеците и пастелните розови връхчета са два неочаквани детайла, които със сигурност ще внесат разнообразие в черния ви френски маникюр.

Цветно съчетание

Има причина толкова много хора да обичат черните дрехи – те могат да се съчетаят с всичко. Същото важи и за черния лак за нокти. Този жълто-черен маникюр от Paintbox демонстрира как да добавите цвят към тъмните френски връхчета. Наклонените върхове са друг привличащ вниманието детайл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари