IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за 2022: Марта Стюарт със стилно предложение

27 януари 2022 08 30

Тя не е сменяла фризьора си повече от 35 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марта Стюарт за пореден път доказа, че всяка жена може да бъде красива, независимо от възрастта ѝ.

80-годишната кулинарка показа промяната за 2022 година, сдобивайки се с нова красива прическа. Тя благодари на дългогодишния си фризьор Фредерик Фекай, с когото наскоро се завърна от обиколка из Лос Анджелис. Оказва се, че мъжът обслужва Стюарт повече от 35 години и се е превърнал в неин близък приятел, с когото са си спомнили за отминали моменти по време на пътуването си до Ел Ей.

„Той ме покани в своя салон, където си прекарахме чудесно и се сдобих с нова прекрасна прическа! П. С. Свалих маската си само за снимките!!!!!“, написа звездата в социалните мрежи. Тя публикува серия от кадри, на които показва себе си преди и след промяната на прическата. Крайният резултат е малко по-текстурирана версия на класическия боб, който Стюарт носи от години.

Марта и преди е изказвала благодарности към своя екип за разкрасяване. Въпреки че е работила като модел в колежа, телевизионната водеща казва пред списание People, че невинаги е притежавала увереността, която има сега. „Бях много слаба и перфектна за модел, но не знаех, че съм красива. Това беше единственият ми проблем. Знаех, че мога да позирам за снимки, но не бях секси, не бях провокативна“, споделя още Стюарт. Допълва, че това чувство все още не ѝ е познато.

Макар звездата да не се чувства секси, то нейните фенове са на обратното мнение. Това си личи и от коментарите, които оставят под снимките ѝ в социалните мрежи. През изминалата година Стюарт впечатли всички с една лятна снимка от басейна, заради която е получила няколко предложения за срещи от известни ергени.

Освен това Марта получи и поздравления от Ким Кардашян, след като риалити звездата разбра, че кулинарката е фен на нейната марка за бельо SKIMS.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари