IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавицата и пролетта: Тайната на красивата кожа се крие в една ампула

22 април 2022 16 30

Бикалм + е най-доброто ми оръжие

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Колкото голям е интернет, толкова на брой са и съветите за красота, които можете да откриете в него. Някои от тях изпробвани, работещи и подходящи за всеки, но и други, които са откровена заблуда, нямат никакъв ефект, та дори и такива, които биха могли да бъдат опасни.

За многобройните бюти предизвикателства в социалните мрежи дори няма да отваряме темата. Истината е една – доверявайте се само на доказани марки, произвели продуктите си под строг контрол, с многобройни тестове и доказана безопасност.

Аз открих това по трудния начин.

Преди време започнах да търся решение на проблема с чувствителната кожа, която имаше нужда от успокояване и възстановяване. Ще ви излъжа, ако ви кажа, че не започнах с домашни маски за лице от съставки, намиращи се или в кухнята, или в хладилника.

И ще ви излъжа, ако ви кажа, че имаше страхотен ефект, който бе и дълготраен.

Тук стана ясно, че спецификите на кожата си имат нужда от специфични решения. Консултацията със специалист ме насочи към ампулите BiCalm+ на Babé Laboratorios.

Първото, което искам да споделя, е за силата на активните съставки. Никога преди не бях използвала самостоятелно активни съставки, даже напротив – винаги съм търсела продукти с много ефекти, които да бъдат поне 3 в 1, защото си мислех, че това е улеснение и по-добър краен резултат. Е, това определено не е така.

Целта на активните съставки е в малък обем да бъдат вложени по-висока концентрация, което, естествено, води до по-бърз ефект, по-дълготрайни резултати и по-лесно използване.

Аз наричам ампулите BiCalm+ моето оръжие и ще ви обясня защо тайната за красота се крие в една ампула.

Както споменах, моята кожа имаше спешна нужда от облекчаване, успокояване и възстановяване. Именно затова след препоръка се насочих към ампулите BiCalm+.

ампули

Те са с активен комплекс от Овес и Женско биле, като са подходящи за всички типове кожа, дори много чувствителна такава. Всички, които имат чувствителна кожа като мен, знаят колко е важно козметиката да е подходяща, защото иначе резултатът е зачервяване, болка и дори лющене. Започнах използването на ампулите два пъти на ден, след като почистя добре, а след нанасяне използвам най-обикновен хидратант за кожа.

И много скоро след това усетих първия ефект – възпалението първо намаля, след това изцяло изчезна, кожата ми се успокои, изчезнаха възпалението и зачервяването.

След известно време започнах да усещам кожата по-здрава, по-еластична и с възстановено ниво на хидратация. На допир е по-мека и нежна, а визуално определено стана по-свежа.

Активните съставки в ампулите BiCalm+, освен Женско биле и комплекс от Овес, са с глицерин и естествен хидратиращ фактор, като можете да ги използвате в случаи на дразнене, прекомерно излагане на слънце, розацея, телеангиектазия, купероза, еритроза, огнища на атопия, реактивност към дразнители или изменения на кожата.

ампули2

Като цяло, ампулите са пътят към красивата кожа, а рутината в използване на концентрирана активна съставка и след това класическа хидратация – тайната на здравия и перфектен външен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари