IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим пролет/лято: Красивият пример на Чарлийз Терон

22 май 2022 15 00

Тя сподели снимка от снимачната площадка на филма "Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта"

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон най-накрая споделя героинята си Клеа с останалия свят!

Дни, след като филмът "Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта" направи своята премиера, 46-годишната актриса публикува селфи на своя персонаж, който партнира на Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач). Терон се появи само за няколко секунди в края на филма, изигравайки един от най-силните поддръжници на Стрейндж. 

И докато много хора искаха да научат повече за Клеа, ние не можем да пропуснем лилавия грим, с който Терон се появи. Актрисата винаги е впечатлявала с визия, но този път се включи в популярна тенденция за пролет/лято 2022, избирайки да подчертае не само горната част на очите, но и долната. 

Лилавите й сенки бяха майсторски поставени върху горната гънка на клепача, точно под веждите, оформени в класическо котешко око. За да бъде визията малко по-различна и съвременна, Терон добави лилавия цвят и под окото си, като правата линия отново завършваше с остър връх. Всичко това беше допълнено от леко розови сенки върху клепача и тъмночерна спирала върху миглите. 

Лилавият грим набира все повече популярност, благодарение на звезди като Хейли Бийбър и Дуа Липа. Според експерти, това е забавен и лесен начин да се включите в по-свежото пролетно и лятно време, заменяйки тъмните цветове на зимата. 

Очевидно Терон и героинята й Клеа също са разбрали за новата тенденция и ще я покажат на големия екран в следващите части на "Доктор Стрейндж". Преди седмица сценаристът Майкъл Уолдрон разкри малко повече за новия персонаж във вселената на Marvel и какво да очакваме от него. 

"Първо, Чарлийз Терон, невероятно е. Винаги сме искали да представим Клеа точно както е в комиксите - голямата любов на Доктор Стрейндж, но също така да покажем, че тя не му отсъпва по способности. Нейната история е впечатляваща - тя е племеница на Дормаму, голямата плаваща глава от първия филм", разказва Уолдрон пред Deadline. 

Той допълва, че Доктор Стрейндж и Клеа имат много интересни приключения в комиксите и именно затова целият екип на филма е искал да я представи пред публиката. В допълнение към Терон, втората част на "Доктор Стрейндж" включва още Бенедикт Къмбърбач, Елизабет Олсън, Рейчъл Макадамс, Чуетел Еджиофор и Бенедикт Уонг. 

Филмът "Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта" успя да спечели 815 милиона долара в домашния бокс офис само в дебютния си уикенд. Това е най-успешния уикенд досега, побеждавайки този на "Батман", който спечели 134 милиона долара. 

"Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта" вече може да бъде гледан и в българските кина. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари