IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2022: Диамантите са най-добрият приятел на Machine Gun Kelly

16 май 2022 14 30

Изпълнителят се появи на червения килим с най-скъпите нокти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чували ли сте поговорката, че диамантите са най-добрият приятел на жените? Е, оказва се, че през 2022 година, те са близки и на мъжете. Поне що се отнася до Machine Gun Kelly.

Преди няколко часа бяха раздадени музикалните награди на „Билборд“, а по червения килим в Лас Вегас се разходиха най-известните изпълнители, които се бориха за заветната статуетка. Преди обаче същинската част на вечерта да започне, имахме възможност да наблюдаваме красиви тоалети, влюбени двойки и незабравими визии и маникюри.

Едни от ноктите, които със сигурност ще помним дълго време, бяха на Machine Gun Kelly. Рапърът, чието истинско име е Колсън Бейкър, пристигна на червения килим с годеницата си Меган Фокс, носейки маникюр, чиято стойност се оценява на 30 хиляди долара. Дизайнът беше специално направен за наградите и съдържаше 880 диаманта, което довежда теглото на скъпоценните камъни до повече от 11 карата.

Маникюрът обаче не беше само за показ. Според основателката на Marrow Fine Jewelry Джилиан Сасон, диамантите от ноктите на Бейкър ще бъдат преработени в колекция от пръстени, продаващи се като лимитирана серия след наградите „Билборд“. Тя допълва, че 100% от приходите ще бъдат дарени за благотворителност.

Сасон работи заедно с Бритни Бойс, за да създаде впечатляващия маникюр и заяви, че е била изключително горда от оказаната ѝ чест. „Machine Gun Kelly и Меган Фокс са една от най-изявените и модерни двойки в момента, така че да проектирам нещо толкова уникално за благотворителност беше предложение, което просто не можех да откажа“, казва тя пред медиите.

Колсън Бейкър комбинира впечатляващия си маникюр с черно поло и костюм на Dolce & Gabbana, по които също имаше скъпоценни камъни. До него Меган Фокс изглеждаше също толкова стилна, носейки черна рокля на David Koma, дълги флорални ръкавици и нова прическа.

Докато беше на червения килим, двойката, която се сгоди през януари, сподели малко повече детайли за бъдещата си сватба. „Ще бъде много странна. Ще бъде нещо съвсем нетрадиционно“, каза Бейкър пред E!News. Той допълни, че Меган Фокс е истински гении, ще бъде отговорна за церемонията и ще следи дали нещата не излизат извън контрол.

По време на изпълнението си на наградите „Билборд“ пък рапърът накара всички да говорят за връзката му, след като нарече Фокс своя съпруга. „Написах тази песен за съпругата ми“, каза той преди началото на песента. По средата пък отново спря, за да заяви, че следващата част е посветена на „нероденото ни дете“.

Това не е първият път, в който Колсън нарича Меган „моя съпруга“. Това се случи и през март, когато той гостуваше в шоуто на Елън Дедженеръс. Засега обаче двамата не са женени официално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари