IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2022: Седем дизайна за лятото

27 юни 2022 10 30

Желирани нокти, графичен неон и френски стил

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дами и господа, вече е лято! Няма повече дебели пуловери и палта, защото по-високите температури изискват миди рокли, сандали с каишка до глезена и поли с волани. И разбира се, сменяме ябълковочервените и блестящите зелени лакове за нокти с няколко летни визии. Време е да посегнете към бебешкосиньото, нежнорозовото и жълтото.

Естествено, меките пастелни нюанси не са единствената лятна тенденция при маникюра. Нотка на нещо ярко – неоновожълто или зелено – също е чудесно решение за топлото време. През този сезон може да излезете от зоната си на комфорт и да бъдете по-смели, така че използвайте ярки цветове, пастелни или повече бяло. И ако искате да бъдете още по-различни, може да добавите златни детайли или да създадете френски златни върхове на част от пръстите.

Лятото е свързано с експериментиране, така че ви представяме 7 тенденции, които да изпробвате този сезон.

Маникюр 2022 – 7 дизайна за лятото

Сиви нокти

Да, лятото е свързано с ярките цветове, но сивото е изключение. Неоновите нюанси все още царуват, но този фин дизайн позволява на летните модни визии да привлекат вниманието само към себе си. С лъскава горна дреха и или ярък едноцветен тоалет, маникюрът е достатъчно фин и елегантен, за да привлече вниманието, но без да засенчва другата част от визията.

Абстрактни неони

Тази тенденция вече крещи „лято“. Вместо да използвате само един неонов нюанс, помолете маникюриста си да си поиграе с различни абстрактни дизайни. Помислете за плодове, шахматни квадрати и цветя, като използвате много ярки, привличащи вниманието цветове.

Акварелни нокти

Този маникюр е за всички артистични момичета. Акварелният стил е подобен на омбре ноктите, с изключение на това, че тук има множество цветове, слети в едно. Ефектът на мраморна визия още повече подобрява дизайна, като по този начин се вписва чудесно в летните тенденции и настроения.

Цветен френски

Омръзна ли ви да носите френски маникюр с прости бели връхчета? Комбинирайте тази елегантна визия с няколко традиционно летни нюанса. Може да бъдете и още по-креативни, лакирайки всеки нокът в различен цвят. Така ще създадете приятен, елегантен външен вид с привкус на топло време.

Смесени дизайни

Лятото е свързано с творчеството, а смесеният графичен маникюр е въплъщение на сезона. Вместо да използвате повторно една и съща графика на всеки пръст, рисувайте я по различен начин. Това означава, че дизайнът може да покрие само върховете на някои от ноктите, а върху други да бъде нарисуван изцяло.

Класическо бяло

Никога не може да сбъркате с класиката. Белият лак е идеален за лятото, тъй като пасва идеално на всички дрехи в гардероба ви, а и подобрява още повече летния тен. Освен това, ако искате да добавите малко разнообразие към белия си маникюр, може да сложите перли или кристали, за да получите елегантен, луксозен външен вид.

Желирани върхове

Дрехите от 2000-те години не са единствените, които се завръщат този сезон. Според маникюристи, желираните нокти също ще бъдат отново на мода. Това са полупрозрачни дизайни, които изглеждат като витражи, когато върху тях се прилагат ярки цветове като розово и синьо. Важно е да запомните, че желираният вид пасва само на по-дълги нокти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Esthetic ( преди 1 година )
Ужасни цветове! Зловещи дължини на ноктите!С толкова дълги ноктаци как изобщо ще се изкъпеш, как ще ползваш телефона, дори кенче безалкохолно как ще отвориш , а камо ли да повиваш бебе?! Това са нокти за неработещи кифли според мен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
По *** и грозни маникюр скоро не бях виждала
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар