IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2022: Тенденции при прическите

1 юли 2022 12 30

Невидими слоеве, подобие на Памела Андерсън и много други

Снимка: Stas Svechnikov, Unsplash

Снимка: Stas Svechnikov, Unsplash

Знаем, че драматичната подстрижка, веднага щом температурите надвишат 25 градуса, е малко клише. но е трудно да устоиш на нова визия всеки път, когато времето се промени. В зависимост от дължината, свежата прическа също може да ви помогне да запазите нещата по-хладни през лятото. И дори ако драстичното отрязване не е вашият начин да посрещнете новия сезон, има някои подобрения, които може да направите на сегашната си визия, за лятото на 2022 година.

Този сезон модерните прически обхващат гамата от класически до ретро до модерни. Единственото, което ги обединява, е шикозното им излъчване, небрежността и фактът, че изглеждат страхотно, дори когато са рошави.

Независимо дали изпробвате бретон за първи път, или експериментирате с класически боб, тези тенденции за подстригване улесняват навлизането в летния сезон и съчетаването с по-топлата атмосфера. Всички те са с относително ниска поддръжка и са склонни да привлекат вниманието.

Тенденции при летните прически за 2022 година

Мек микробретон

Мекият летен бретон определено ще властва през цялата година, но ще е особено популярен през лятото. Микроресните и бебешкия бретон, които спират точно над веждите, започнаха да набират популярност тази пролет и може да очаквате да ги виждате навсякъде през топлото време.

Начинът да укротите този стил и да го поддържате спокоен през лятната влажност е с използването на продукти против накъдряне. Напръскайте обилно върху влажна коса и изсушете със сешоар.

Остър боб

Острият боб е идеалното, неочаквано допълнение към летния сезон. Въпреки че може да си мислите, че този външен вид е по-подходящ за есента, той се вписва чудесно и в лятото. Според стилиста Рейвън Хуртаго, тази прическа ще съществува още дълго време. Казва, че това е класическа и модерна визия, която сваля няколко години от лицето ви.

Лоб

Ако не харесвате твърде късите дължини, но искате да усетите летния бриз по лицето и врата си, изпробвайте стила лоб. Това е по-дългата версия на боб и също ще бъде сред тенденциите през този сезон. Прическата стига точно до ключицата, а за още по-лятно настроение, може да използвате маша за създаването на красиви, рехави, плажни къдрици.

Копие на Памела Андерсън

Прическата, вдъхновена от Памела Андерсън, винаги е добра идея. Според фризьори, емблематичният ѝ бретон ще бъде популярна тенденция през това лято. Тези леки, тънки кичури изглеждат добре на всяка форма на лицето и добавят допълнителен ефект към вдигнатите коси.

Оформящи лицето

В случай, че сте забравили, практически всяка тенденция от 90-те и 2000-те години се завръща и одобрената от Рейчъл Грийн прическа може да бъде пример за това.

Хуртаго обяснява, че косите от 90-те и 2000-те години ще бъдат актуални това лято и предлага да изпробвате къса, оформяща лицето прическа. Професионалният съвет е да изсушите косата си със сешоар и с помощта на кръгла четка, за да ѝ придадете обем и текстура.

Вдъхновена от Бриджит Бардо

Френските стилове при прическите не спират с острия боб. Бретонът тип „завеса“, вдъхновен от Бриджит Бардо, е една от популярните тенденции този сезон. Стилът се състои от дълги, красиви слоеве с бретона на Памела Андерсън, който се спуска меко под ъгъл.

Тези рамкиращи лицето бретони са персонализирани, в зависимост от вида, към който се стремите. Може да ги носите изправени или да използвате кръгла четка за изметнат стил на една страна. Те изглеждат страхотно на всяка форма на лицето, а също така могат да се превърнат в негова рамка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари