IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр: Опитайте блестящо омбре

1 юли 2022 10 30

Нещо бляскаво към летния ви тоалет

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Обичаме блясъка толкова, колкото всяка дама, но можем да признаем, че понякога той може да е твърде много. Това е същото мото и зад една от най-новите тенденции за нокти, които завладяваха социалните мрежи тази година. Говорим за блестящ омбре маникюр, подходящ за цялата година, но особено за летните месеци.

За разлика от ноктите с пълен блясък, тези с омбре стила имат избледняване или на върха, или в основата. Благодарение на тяхната наполовина покрита плочка, някои хора ги определят като порасналата версия на любимия ни блестящ маникюр от детството.

Тъй като знаем, че не сме единствените, които си падат по блясъка, събрахме няколко дизайна за омбре нокти, които да ви вдъхновят за лятото. От неутрални нюанси до шампанско и смели сребристи и цветни гами, ще откриете любими идеи за бляскаво омбре.

Идеи за блестящо омбре по ноктите

Нежно омбре

За тези от вас, които обичат идеята за блестящ маникюр, но все пак искат да запазят неутрален стил, този фин блясък ще бъде най-добрият ви приятел. За да пресъздадете визията, започнете със сребърна основа, върху която след това да нанесете лек розов лак. Разбира се, и двата цвята трябва да имат блясък.

Сребърен блясък

Ето още една неутрална възможност да потопите върховете си в тенденцията за блестящи омбре нокти. Започнете с безцветна основа и я допълнете със сребърен блясък. Това е достатъчно.

Розово злато

Все още в неутралния спектър, тази идея за блестящи омбре нокти включва ясни „желирани“ връхчета, покрити с блясък от розово злато и деликатно поставени бели звезди, за да изглежда още по-бляскаво.

Омбре конфети

Това са едни от най-подходящите за летни партита нокти, надхвърлящи фините искри и добавяйки цветни конфети в микса. Получаваме стил от 90-те, който е популярен и днес.

Златно омбре

Говорейки за блясък, нямаше как да пропуснем златото. Тези нокти са толкова слънчеви и топли, да не говорим, че са супер лесни за пресъздаване. Започнете с прозрачен основен лак и продължете с ярък златен лак с блясък, лакирайки само половината нокът. Благодарение на прозрачната природа на блестящите лакове, той ще създаде малко дисперсно избледняване. Не забравяйте топ лака!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари