IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп отново става лице на Dior

12 август 2022 14 40

Той е подписал сделка за 7-цифрена сума

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джони Деп е готов да се върне на работа на пълни обороти. 

След като излезе като победител от делото срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, актьорът е подновил договора си с гиганта Dior. Източник, близък до Деп, споделя, че френската марка му е предложила 7-цифрена сума, за да го използва като свое лице за парфюма си Sauvage. 

Потвърждавайки че връзката между Dior и Джони все още е силна, марката публикува снимки и видеа от зад кулисите на един от концертите на актьора в Париж, заснети от фотографа Грег Уилямс. "Безстрашен, но все още човек. Точно като Sauvage", пишат от Dior. 

В друг клип, Джони държи китарата си и стъпва на сцената, след което крещи към тълпата, че Sauvage му носи много спомени, като е бил с него на много други шоута. "Има неща, които, когато ги помиришеш, те връщат отново в определена ситуация и си спомняш за човека, който си бил, когато си носил този парфюм. Това е ароматна памет, така че ароматите могат да те накарат да пътуваш", казва още Деп. 

Актьорът от "Карибски пирати" е лице на парфюма Sauvage от 2015 година. Продуктът се превърна в най-продаваният мъжки аромат в сайтовете на Sephora и Ulta на фона на дългото дело между Джони Деп и Амбър Хърд. По този начин феновете на актьора показаха подкрепата си към него, като много от тях поздравиха Dior, че не са избрали друго лице за аромата си. 

На 1 юни журито в съда във Вирджиния присъди победата на Деп, като обяви, че Амбър Хърд е виновна за нараняване на репутацията и проваляне на кариерата му. Причината е написаното от нея есе за Washington Post през 2018 година, където тя твърди, че е била жертва на домашно насилие. Въпреки че първоначално не споменава името на Деп, по-късно тя иска ограничителна заповед срещу него, цитирайки че се страхува за живота и безопасността си. 

Съдията отсъди 15 милиона долара обезщетение на Деп, но той може да получи само 10.4 милиона заради действащите закони във Вирджиния. Хърд, която подаде иск за 100 милиона долара по време на делото заради "уронване на престижа" по време на разпитите, ще получи само 2% от сумата. 

През юли двете страни почти едновременно подадоха молби за обжалване на присъдите си. Засега не е ясно дали Деп и Хърд отново ще се видят в съда, или този път всичко ще бъде поето от техните адвокати и въпросите ще се разрешат без много шум.

Веднага след приключване на делото, Деп замина за Великобритания, където изнесе серия концерти заедно с музиканта Джеф Бек, след което двамата посетиха и Европа. Те също така ще издадат общ албум, а Джони ще се присъедини към колегите си от групата Hollywood Vampires - Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен - за турне из света. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари