IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр - идеи за нокти с бадемова форма

13 август 2022 16 30

Интересни дизайни за класиката

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Има много неща, които всъщност са твърде хубави, за да са истина, но ноктите с форма на бадем не са едно от тях. Това е еднорогът сред маникюрите, тъй като може да се носи късо или дълго, подхожда на повечето нокътни плочки и практически всеки дизайн им отива. Да не говорим, че формата може да разкраси още повече ръцете ви. Бадемовите нокти създават оптична илюзия за по-дълги нокти и им придават излъчване на елегантност. 

Бадемовият нокът е модернизирана версия на класическата овална форма. Тъй като тя е малко по-тясна от овалната, това е чудесен начин за удължаване на пръстите. Формата изглежда точно като ядката, на която е кръстена, и е сравнително лесно да се създаде и у дома. Куини Нгуен предлага предварително да изрежете ноктите и да очертаете формата, за да имате модел. След това изпилете двете страни на нокътя, движейки се към средата на върха, за да създадете бадемова форма. 

"Не бързайте, за да усъвършенствата формата, тъй като нокътят не трябва да бъде много заострен, защото ще заприлича на стилето. Бадемовият връх трябва да бъде с по-меко покритие", казва Нгуен. Накрая почистете всичко с мека четка, за да постигнете гладка и чиста основа. 

Летен маникюр -  идеи за нокти с бадемова форма

Дизайн в млечно и златно

Повечето завъртулки обикновено вървят вертикално надолу по ноктите, така че бадемовата форма осигурява допълнителна основа за тази тенденция, като позволява на рисунките да изпъкнат. По този начин пръстите се удължават още повече и елегантността си личи от разстояние. Изпробвайте комбинацията от млечно и златно за фин завършек на визията ви. 

Различни нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Лятото е време за забавления и експерименти, така че различен цвят на всеки нокът е чудесен начин да отпразнувате сезона. Бадемовата форма ви дава възможност да развихрите въображението си, като имате достатъчно място да нарисувате това, което искате. За да не бъде скучен дизайнът ви, направете всеки нокът различен по цвят и тема, вдъхновявайки се от духа на лятото. 

Полумесеци

Ако искате нещо класическо и семпло за вашите нокти, полумесеците са решението. Независимо какъв цвят ще изберете, трябва да оставите долната част на нокътя неутрална. Маникюристката Сигурни Нунез е заложила на класическото червено, пасващо на почти всички тоалети за лятото. Най-хубавото на този маникюр е, че, когато растежът на ноктите няма да се забелязва, защото долната им част е естествено бяла. 

V-образен френски маникюр

Забравете всичко, което знаете за френския маникюр. Тънките бели връхчета не е единственият начин да носите класическия дизайн. За бадемовите нокти Нгуен казва, че V-образния френски дизайн допълва формата. Това улеснява очертаването на дълбоката френска лъжичка в средата и по-дългия край от двете страни на нокътя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Можете да играете с дълбочината на V-образния дизайн и цвета на върховете, за да направите външния вин уникален за вас. 

Маргаритки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Добавете акцент към класическия френски маникюр с малки и красиви маргаритки. Въпреки че цветята изглеждат сложни за направа, те могат да бъдат нарисувани с помощта на малка четка или пък с инструмент за точки. Комбинацията между жълто и бяло още повече ни кара да се чувстваме лятно и приятно. 

Нокти 50-50

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JINsoon (@jinsoon)

Този колоритен дизайн е лесен за направа у дома, независимо от нивото на вашите умения, и гарантирано ще ви донесе редица комплименти. Просто разделете нокътя наполовина със самозалепваща се линия, след което лакирайте долната половина в бяло, а горната - в цвят по ваш избор. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари