IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за есента и зимата: 7 идеи за стилето нокти

4 декември 2022 13 30

Когато имате най-острите върхове в света

Снимка: iStock

Снимка: iStock

И така, имате нужда от маникюр, но сте напълно изгубени в търсенето на правилната форма и дизайн? Или може би просто ви е писнало да правите едно и също седмица след седмица? Ние идваме в правилния момент с необходимата доза вдъхновение за следващия ви час при маникюра, като дори ви издаваме и каква форма на ноктите да си направите. Тази есен и зима заложете на стилето.

Ако не сте запознати, стилето ноктите без съмнение са най-острата форма. Това е забележителен дизайн, отличаващ се с много сексапил и елегантност, който със сигурност ще привлече цялото внимание. Хубавото тук е, че стилето маникюрите могат да направят ноктите ви да изглеждат по-дълги и по-тънки, което е търсен ефект през последните няколко години.

Добре, формата я избрахме, но сега идва време и за дизайна. Тъй като стилето ноктите са доста по-дълги от останалите, тук може да развиете вашето въображение и това на маникюриста ви, за да си направите най-прекрасния завършек. Всичко зависи от вас и вашите предпочитания, като може сериозно да помислите за празнични картини или пък да заложите на нещо по-сезонно като есенни листа или зимни детайли.

Маникюр за есента и зимата: 7 идеи за стилето нокти

1. Бляскав френски

Най-важното при създаването на маникюр за стилето нокти е да направите така, че да подчертаете дългата и заострена форма. И какъв по-добър вариант за това от френския стил? Този път обаче променете малко визията, като вместо едноцветни върхове, заложете на бляскави такива, покрити с кристали.

2. Златни завъртулки

Този дързък вариант на класическия неутрален маникюр може да се направи и у дома. Само имайте предвид, че ако искате да се превърнете в личния си маникюрист, най-добрият начин да получите перфектни дизайни върху стилето нокти, е като закупите накрайници във формата на стилет и добавите подобрение на ноктите като гел или акрил. По този начин ще сте сигурни, че няма да имате счупване или напукване на основата.

3. Като картина

Есента и зимата предлагат красиви пейзажи, които освен за компютър и телефон, стават и за ноктите. Голямата площ, която стилето маникюрът предлага, ви позволява да развихрите въображението си и да добавите есенни листа, снежни човеци или снежинки. Всичко зависи от това кога точно отивате в салона и какво е времето навън.

4. Абстрактни нокти

Ако ви е писнало от класическия френски маникюр, пейзажните картини или едноцветните дизайни, ви предлагаме този абстрактен вариант. Той е подходящ за любителите на минималистичните маникюри, но има и лека доза разнообразие. Добавянето на цвят е задължително през по-мрачните есенни и зимни месеци, за да може настроението ви да е в пълен контраст с времето навън.

Есенен маникюр – опитайте аура дизайн

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

Есенен маникюр: Опитайте двоен френски стил

5. Червено и бяло

Коледа наближава, а с нея и желанието за празничен маникюр. Червеното е основен цвят през този период, но може да му добавите малко повече елегантност, като нарисувате върху него черни детайли. По този начин ще бъдете в тематиката на Коледа, но в същото време ще бъдете готови и за вечерта на Нова година.

6. Стъклени нокти

Предстоят ви важни събития в работата и искате по-изискан и фин маникюр? Позволете ни да ви представим стъклените нокти, които създават впечатлението, че всеки момент могат да се счупят. Добрата новина е, че с достатъчно количество топ лак, маникюрът ви е в безопасност и ще блести на всяко коледно парти, на което сте поканени.

7. Зелени нокти

Говорейки за Коледа, зеленият маникюр е също толкова популярен, колкото и червеният. За разлика от предложението малко по-горе, тук залагаме на изцяло изчистен дизайн, към който добавяме само малко матово и бляскаво покритие. Може съвсем спокойно да добавим и червени или бели точки за повече коледно настроение, но и едноцветната версия е прекрасна.

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари