IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветен маникюр за зимата – Селена Гомес със свежа идея

7 декември 2022 14 50

Не знаете какъв цвят да изберете? Пробвайте няколко

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Попадали ли сте в ситуация, когато сядате на стола пред маникюриста ви и не знаете точно какъв цвят да изберете? Започвате да се притеснявате, че задържате човека, след вас чакат още няколко клиенти, мислите с какво ще бъдете облечени през следващите седмици и най-накрая отново не можете да вземете окончателно решение. Напрежението става все по-голямо и по-голямо, а изборът е все още толкова неясен.

Не се притеснявайте, всички сме били в тази ситуация. Дори и известните личности, ако съдим по последния външен вид на Селена Гомес. Изпълнителката, която преди дни получи наградата за песен на годината за парчето My Mind & Me, избра да вземе дъгата от пролетта и да я пренесе в зимата. За разлика от класическите кафяви, черни и сиви нокти, които виждаме през студеното време, Селена реши да заложи на нещо по-цветно, което със сигурност ще ви накара да се усмихнете.

За да присъства на събитието Hitmakers, организирано от Variety на 3 декември, 30-годишната звезда се появи с многоцветен маникюр, който напомня на едни вкусни бонбони, асоциирани с дъгата. Всеки един от ноктите ѝ бе в различен цвят и честно да си кажем, очите ни не можеха да им се наситят. Разбира се, дизайнът бе дело на Том Бачик, който отговаря за красивите ръце не само на Селена Гомес, но и на Дженифър Лопес.

След като очевидно не е успяла да избере един цвят за събитието, изпълнителката се спира на два нюанса в синьо, ментовозелено, светлорозово и меколилаво, които да постави върху ноктите. Те бяха допълнени с красива овална форма – нещо, което, според Бачик, ще става все по-популярно в света на маникюра. По думите му, известните му клиенти все по-често избират по-къси и овални нокти, които им позволяват да вършат много повече неща с ръцете си, без да се притесняват, че ще счупят маникюра.

Разбира се, не се налага да присъствате на светско събитие, за да се сдобиете с ноктите на Селена Гомес. Красотата на този дизайн се крие в това, че може да се направи както при професионалист, така и у дома, като единственото, което ви трябва, са множество цветни лакове. Всичко зависи от настроението, сезона и вашите предпочитания, когато избирате нюансите.

Говорейки за популярни тенденции през есента и зимата на 2022 година, маникюристката Хана Лий споделя пред E!News, че многоцветните нокти ще бъдат едни от водещите. Ако искате да спазвате правилото за по-приглушени тонове в студеното време, ви препоръчваме да изберете цветове от гамата на топлите напитки – от дълбоко шоколадовокафяво до меко кафе с мляко.

Използването на неутрални цветове дава възможност за приобщаване, когато става въпрос за идеята за „гол“ нокът, възможност да изразите себе си по по-приглушен начин и шанса евентуално да съчетаете вашите удобни плетива и боти с маникюра.

Звезден маникюр – Селена Гомес не се разделя с лятото

Маникюр 2022: Селена Гомес е готова за есента

Великолепна: Селена Гомес в прозрачна розова рокля на Versace

Що се отнася до Гомес, тя е решила да отложи още малко зимата, избирайки по-цветен маникюр, който обикновено сме свикнали да виждаме през пролетта и лятото. Тя комбинира ноктите с черна мидирокля без ръкави и високо деколте, черни сандали на ток и множество гривни в златно и черно. Косата ѝ бе разделена на път и свободно пусната по раменете и гърба, а гримът ѝ бе сведен до минимум.

Селена Гомес

Снимки: Getty Images

Като се има предвид избора на звездата, може спокойно да се потопите в безкрайните гами от нюанси, идеални за привличане на вниманието, независимо от сезона. Изборът само на един цветен лак вече е скучен, така че посегнете поне към два различни.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари