IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц за уроците, получени от известните ѝ родители

5 февруари 2023 15 00

Актрисата разкрива на какво са я научили Лиза Бонет и Лени Кравиц

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зоуи Кравиц прелива от увереност, решителност и сила. Тя навлиза в седмата си година като лице на козметичната линия на YSL – отличие, което вече споделя с баща си Лени Кравиц – и съвсем скоро ще пусне режисьорския си дебют Pussy Island. Освен това визията ѝ на червените килими, по кориците на списания и в социалните мрежи е безупречна.

Въпреки всички тези постижения, Кравиц е хладнокръвна, спокойна и уравновесена. „В края на годината обикновено едва дишам и нямам търпение да си взема няколко седмици почивка“, казва тя в интервю за Byrdie, направено през декември, но публикувано чак сега. Допълва, че обича да романтизира края на годината, но все пак усеща умората и единственото, за което мечтае, е дълга почивка.

Нуждата от релакс обаче остава на заден план, а пред нея се нарежда благодарността, която Зоуи изпитва към дългогодишното си партньорство с YSL Beauty. „Прекрасно е, когато не чувстваш, че работиш и можеш да създаваш неща с хора, на които държиш. Мога също така да посетя някои невероятни места като Тайланд, Япония и Мадрид, за да снимам кампании“, хвали се актрисата.

Това, което Кравиц обича най-много в съвместната си работа с марката е, че може да покаже своята индивидуалност. „Те не се опитаха да ме манипулират или да ме променят, нито пък да извъртят това, което защитавам и начина, по който изглеждам“, казва тя. Актрисата също така се радва, че участва дейно в създаването на продуктите, които промотира и може да гарантира за тяхното качество и дълготрайност.

В много отношения Кравиц се опитва да получи поздравления за своите творчески проекти, както е получавала такива през целия си живот от семейството си. По думите ѝ, родителите ѝ са хора, които винаги са вървели по свой път и никога не са се съобразявали с хорското мнение и норми.

„Бях научена да се грижа за себе си, за кожата и тялото си, да слушам вътрешния си глас и да приемам истинската си красота“, казва тя за уроците, предадени ѝ от Лиза Бонет и Лени Кравиц. Според нея, създаването на уникална визия е част от това, което прави хората красиви и автентични. „Когато видя някой да бъде себе си без да се притеснява, това винаги му придава повече блясък“.

Кравиц гравитира към това силно чувство за автентичност и увереност в другите части от визията си, намирайки подобно мислене във фризьорката Ники Нелмс, която нарича свой партньор в красотата. По думите на актрисата, Ники е била до нея във всяко едно приключение на косата ѝ, помагайки ѝ да превърне в реалност всяка една нейна идея. „Нейната интуиция е невероятна и аз съм щастлива, че имам човек, който може да съживи нещата, които живеят в главата ми“, казва Кравиц.

Актрисата също така работи с Пат Макграт за филма „Батман“. Разказва, че сътрудничеството е било невероятно, като и двете са искали да създадат истински и модерен вид на героинята. „Също така искахме да я направим малко пънк, опитвайки се да разкажем част от историята ѝ чрез грима“, казва още Кравиц.

Зоуи Кравиц: За мен, Жената котка е бисексуална

Зоуи Кравиц: Не ме избраха за „Черният рицар: Възраждане“ заради цвета на кожата ми

Звезден стил: Зоуи Кравиц на премиерата на „Батман“

Що се отнася до това как релаксира след дълъг работен ден, Зоуи споделя, че оставя телефона далеч от себе си, пуска си лека музика, пали няколко свещи и се опитва да не мисли за нищо. Понякога избира да гледа любим филм, който да я пренесе в някоя друга вселена.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари