IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана пуска козметична колекция в чест на Супербоул

27 януари 2023 10 50

Преди това тя създаде спортна модна линия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана очевидно ще извлече всички позитиви от участието си на тазгодишния Супербоул, опитвайки се да промотира модния и козметичния си бизнес сред спортните фенове. След като в началото на месеца изпълнителката пусна модна колекция, вдъхновена от футболния мач, сега на пазара ще се появяват козметични продукти и такива за грижа за кожата, които отново ще са в тази тематика.

Екипите на Fenty Beauty и Fenty Skin впрягат всички сили преди участието на Риана на Супербоул, за да обединят в едно спорта и красотата. Марките пуснаха на пазара специални лимитирани колекции, вдъхновени от предстоящото участие на собственичката си на голямото събитие. Марките предлагат индивидуални артикули за красота, както и комплект, като всички те са в опаковки, насочващи вниманието към футбола.

Комплектът Showstopp'r, който се предлага за 76 долара, включва пудра, хидратиращ овлажнител със слънцезащитен фактор, олио за тяло, парфюм, гланц за устни и гъбичка за грим с дизайн във формата на футболна топка. Всички те са събрани в прозрачна козметична чанта, върху която е изписано Team Fenty. Продуктите могат и да се закупят отделно, като цената им варира от 12 до 20 долара. Колекцията Fenty Beauty и Fenty Skin Game Day е достъпна и онлайн, като избрани продукти са налични и в част от козметичните сайтове, работещи с марката.

Този месец Fenty Beauty също обяви своя спортна колекция и заяви, че на 4 февруари ще организира специално парти в Лос Анджелис и още едно в Атланта на 29 януари. Според официалното съобщение, купоните ще служат като подготовка за представлението на Риана на Супербоул. На тях ще има диджей, напитки, подаръци и изпробване на новите продукти на Fenty Beauty и Fenty Skin.

Пускането на нова козметика идва само няколко седмици, след като на пазара се появи и спортна колекция от Savage x Fenty. Тя носи името Game Day и включва спортни панталони, шапки, блузи, бандани и тениски, върху които е изписано „Концертът на Риана е прекъснат от футболен мач, странно, но както и да е“.

Готова за Свети Валентин – Риана пусна провокативна реклама

Мълча шест години, пусна две песни за месец – Риана създава свои правила

Модната линия ще организира и парти преди Супербоул, както и тридневен интерактивен специално направен магазин в Лос Анджелис, който ще предлага всички артикули. Самото пространство ще бъде на футболна тематика, като подовете му ще бъдат облицовани с тревна настилка, а стелажите ще бъдат като стълбовете в американския футбол. Освен че позволява на клиентите да закупят артикули от лимитирана колекция, събитието ще включва забавни моменти със снимки, специални подаръци и много други изненади.

Риана, която за последно издаде албум през 2016 година, ще се появи на полувремето на Супербоул на 12 февруари 2023 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари