IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов ден, нова прическа и нова снимка по бельо за Меган Фокс

30 януари 2023 16 30

Актрисата не спира с провокативните кадри

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вече сме в 2023 година, но Меган Фокс е решена да не променя себе си, ако не броим прическата.

36-годишната актриса се похвали с нова подстрижка в края на миналата седмица, публикувайки снимка в социалните мрежи. Вижда се, че Фокс се е сбогувала с дългите си черни кичури в замяна на нещо ново и по-модерно. Показвайки един от най-изкусителните си погледи пред камера, звездата е направила селфи, за да се похвали с новите си руси кичури, които са оформени в боб с дължина до рамото и включват бретон.

Новата прическа на Фокс се отличава с омбре ефект, като по-тъмните нюанси са близо до корените и постепенно преминават в по-меденорус тон към краищата. Бретонът рамкира лицето на звездата и стига точно под веждите ѝ, които са тъмночерни. Засега не е ясно дали прическата на Фокс е постоянна, временна или просто перука за предстоящ проект.

През по-голямата част от живота си Фокс поддържа косата си относително дълга. През изминалото лято направи задължителното подстригване, но отново запази дължината си, която стигаше до под гърдите. Тогава фризьорът ѝ Димитрис Гианетос описа промяната като „спешно къса и подскачаща“.

Преди това, през 2014 година, актрисата подстрига косата си и направи прическа с дължина до раменете, отличаваща се с по-тъмни нюанси. Тогава тя промотираше новия си филм „Костенурките нинджа“.

Освен че се похвали с нова прическа за началото на 2023 година, Фокс вдигна градусите и със снимка по бански. В историите си в Instagram тя сподели близък кадър на тялото си, облечено в оранжев бански от две части, който не закриваше чак толкова гърдите, колкото трябва. Актрисата държеше връзките на бикините си нависоко, описвайки тялото си.

През последните няколко месеца Фокс определено привлича вниманието както в социалните мрежи, така и на светски събития. Наскоро тя беше обявена като наследничка на Памела Андерсън, след като публикува селфи с розова шапка. Миналата година актрисата отново избра розовото, за да присъства на премиерата на Life in Pink - документалният филм на годеника ѝ Machine Gun Kelly.

През април 2022 година Фокс сподели, че все още се притеснява от публичното мнение за външния ѝ вид. „Когато толкова много хора по света мислят за теб или винаги имат негативни коментари към теб, тази енергия прониква и в тялото ти“, казва тя пред списание Glamour. Допълва, че все още не е издигнала стена около този начин на мислене и той все пак достига до нея и я наранява.

Тя е огън, а той – викинг: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

Горещата Меган Фокс: Чакай, чакай, аз имам деца?

Няма драма: Меган Фокс изпратила подарък за бебето на Брайън Остин Грийн

„Не мисля, че сме достигнали до момента, в който хората смятат тормоза за нещо лошо“, продължава Фокс. По думите ѝ, всеки е на мнение, че децата не трябва да бъдат тормозени, защото това води до самоомраза, като някои случаи дори стигат до самоубийство. „Но когато става дума за знаменитост, всичко това се пренебрегва и хората започват да отделят толкова много време за тормоз“, категорична е актрисата.

Меган казва, че иска светът да я запомни единствено с успехите ѝ в киното и други професионални области, а не с нещо друго. „Искам да ме помнят като човек, който е смел, не се е страхувал да опознае себе си, независимо от коментарите на другите“. Допълва, че иска наследството ѝ да помогне на други хора да намерят себе си, любовта и да предадат това нещо на децата си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари