IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – диамантени нокти за пролетта

4 март 2023 16 30

Блясък и красота на едно място

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Навлизайки в последните дни на зимата, официално започваме да мислим за по-дългите дни, повечето слънчеви лъчи и по-тънките дрехи. Пролетта ни чака зад ъгъла, а ние нямаме търпение да се срещнем с нея и да се насладим на прераждането на природата, завръщането на птичките и цъфтежа на красивите и ароматни цветя. С всичко това идва и времето за промяна на външния ни вид.

Всеки нов сезон пристига с характерните си тенденции в красотата и маникюра. Прически, тоалети и нокти се сменят в зависимост от времето навън, за да можем перфектно да паснем на околната среда. Пролетта винаги се е характеризирала с по-ярки нюанси, по-цветни маникюри и по-украсени дрехи, избродирани с мъниста, бляскави детайли и щампи.

Сега обаче ще говорим за маникюра и навлизането на една нова тенденция, точно навреме за пролетта. След като ви разяснихме какво означават аура ноктите, днес ще ви покажем и едно тяхно подразделение, което е подходящо за всеки, който обича повече блясък. На преден план излизат диамантените аура нокти.

Какво са диамантени аура нокти?

Известната маникюристка и майсторът зад маникюрите в сериала „Еуфория“, Натали Минерва, за първи път измисля термина „диамантени аура нокти“, когато споделя набор от блестящи черни и сребърни визии в своя Instagram. За хората, които следят тенденциите в маникюрите, името може да звучи познато, но все пак ще споделим малко предистория за тенденцията.

През изминалото лято аура ноктите набраха популярност, като стилът включва матова основа върху целия нокът, съчетана с мъгливо допълнение от друг непрозрачен матов цвят, поставено в центъра. По този начин се създава ефектът на аурата. При ноктите с диамантена аура просто трябва да смените един матов цвят с такъв, който има блясък, създавайки искрящ ефект.

Как да си направите маникюра?

Обикновено аура ноктите се създават с помощта на техника с аерограф, което ги прави малко по-трудни за пресъздаване у дома. Маникюрът с диамантена аура обаче е малко по-лесен и може да се пробвате съвсем сами, като се уверите, че блясъкът или хромираният ви лак за нокти е прозрачен.

1. Нанесете основен слой върху ноктите и оставете да изсъхне.

2. Нанесете два слоя непрозрачен основен цвят, като оставите да изсъхне между слоевете.

3. Нанесете тънък слой блясък или хромиран лак в центъра на нокътя и внимателно го разнесете навън. Като алтернатива може да го нанесете върху ръба на нокътя и да го размажете навътре към центъра. Всичко зависи от вас.

4. Нанесете топ лак и оставете да изсъхне.

Идеи за маникюр – квадратно-овалните нокти са новият хит

Ето няколко предложения за диамантени аура нокти

Маникюр за 2023 – дизайните, които да носите през цялата година

Ноктите на 2023 – 6 маникюра в стил ванилено момиче

За още тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
izglejda hubavo , no az ne polzvam ot mnogo otdavna kozmetika
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар