IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – „голо диско“ по ноктите

25 март 2023 13 30

Селена Гомес и още куп звезди изпробваха тенденцията

IStockphoto

IStockphoto

Пролетен маникюр – коя е една от най-големите тенденции? След диамантените нокти, които ви показахме, идва ред на нещо също толкова бляскаво и елегантно. Тъй като още ни държи вълнението от Оскарите и партито на Vanity Fair, сме на идеи, вдъхновени от звездите на червения килим.

Освен минималистичният маникюр на супермодела, който бе част от визиите на много актриси по време на 95-ата церемония, има още един изчистен вариант за пролетта. Става дума за голите дискотечни нокти, които ще властват през следващите няколко месеца.

Пролетен маникюр – какво представлява „Naked Disco“?

За разлика от плочките с цветна аура или двойно френско омбре, това е тенденция, свързана с по-неутрални и семпли цветове. Освен това е много лесна за следване и всяка една от нас може да я пробва у дома.

„Някой друг, който да харесва голите диско нокти?“. Това написа Том Бачик и сподели повече за тренда, тръгнал от неговия салон. Маникюристът, който се грижи за ноктите на Джей Ло и още куп звезди, показва как един неутрален лак за основа с малко блестящи елементи, се превръща в перфектната комбинация.

Нов маникюр – диамантени нокти за пролетта

Пролетен маникюр 2023 – няколко идеи в черно и бяло

Нов маникюр за пролетта – френското омбре отново е на мода

Как да си направите пролетен маникюр в стил „голо диско“ у дома?

Бежово, розово, прасковено, светлокафяво, слонова кост... Това са най-подходящите цветове, които да използвате за основа. За да получите по-лек ефект на диско топка, трябва да използвате и сребърни декорации, които да залепите отгоре.

Бляскавите частици не бива да са твърде големи, а по-ситни, разпръснати хаотично по маникюра. Може да пробвате първо с бледорозов лак или някакъв нюд тон, който ще отива на различни визии.

Наскоро Селена Гомес и Марго Роби заложиха именно на въпросната тенденция. И двата маникюра са дело на Том Бачик. Преди няколко месеца той направи сходен за Дженифър Лопес.

Ноктите на Роби например (на снимката по-горе), са с полупрозрачен розов лак с блестящи частици.

Разбира се, сребърните декорации може да не са по цялата плочка, а например под формата на лента, минаваща през средата.

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари