IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за пролетта – 6 ретро дизайна с цветя

16 март 2023 08 30

Съчетавате две тенденции в една

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Толкова много маникюри има за пролетта, че понякога ни е трудно да се спрем само на един. Търсим правилния за нашия стил, дрехи и естество на работа, но примерите постоянно ни заливат, и тъкмо си харесаме нещо и вече мислим дали всъщност това е правилния избор. Затова понякога е добре да се обърнем към стари тенденции, за да бъдем хем по-различни от останалите, хем да преминем през процеса на избиране с по-малко главоболие.

Независимо дали са модни ниши или безвременни класики, тенденциите имат начин да се завърнат в даден момент. През последните години наблюдаваме рязък скок в интереса на всичко, идващо от 90-те и началото на 2000-те години както в модата, така и в красотата. Постепенно обаче започна ренесансът и на още една минала ера – забавните дизайни от 70-те.

Красотата на един пролетен маникюр винаги се крие в ярките му цветове и свежи картинки. Цветята, разбира се, са най-предпочитан дизайн върху ноктите този сезон, но сега ви предлагаме да направите лека разнообразна вариация. Потопете се в ретро тенденциите и почерпете вдъхновение от минали ери, в които дори може да не сте живели.

Маникюр за пролетта – 6 ретро дизайна с цветя

1. Пастелни нюанси

Най-добрата част от избирането на свежи цветя са всичките цветове, с които разполагате за съставянето на маникюр. Превърнете ноктите си в красив букет на мечтите с пастелни нюанси и флорален дизайн.

2. Малки маргаритки

Когато искате нещо минималистично и сте влюбени в ретро тенденциите, този маникюр е чудесна възможност да се включите в пролетните емоции. Като запазите основата си в неутрален розов цвят, нарисувайте върху нея бели малки маргаритки, за да съчетаете минималистичния дизайн със свежия пролетен полъх.

3. Люлякова свежест

Издигнете визията си още по-високо, като създадете люляков френски маникюр, върху който да нарисувате бели маргаритки. Централните акценти от кристали предлагат малко повече разнообразие и елегантност, създавайки изискано ретро усещане, което е перфектно допълнение към любимите ви пръстени.

4. Украсени маргаритки

Донесете драмата във външния си вид с тези украсени нокти, които включват хромирани златни шипове и бели маргаритки. Тюркоазената основа прави всички детайли да изпъкват още повече.

5. Хромирани цветя

Придайте на ноктите си нов лъскав живот, като добавите хромирани флорални акценти към вашата пастелна френска визия със зеленика. Добавянето на хром предлага свеж поглед върху класическия ретро флорален дизайн.

Маникюр на супермодел – част от впечатляващите визии на Оскарите

Нов маникюр – опитайте стила раковина

Гланц за устни и диаманти – в новия маникюр на Джей Ло

6. Ретро тапет

Тъмният френски маникюр сам по себе си е красив, но добавянето на този почти подобен на тапет флорален дизайн прави ноктите още по-изящни. Тъмната основа придава на визията нова дълбочина, а гамата от цветове ни напомня, че все пак навън вече е пролет и е време да се усмихнем още по-широко.

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари