IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота след 50 – сутрешната рутина на Дженифър Анистън

26 март 2023 13 30

Актрисата не започва деня си без няколко задължителни стъпки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън е една от малкото известни личности, които нямат корекции по себе си. Актрисата остарява грациозно и естествено, разчитайки единствено на правилен начин на живот, грижа за тялото, ума и положително настроение и мисли. Именно затова множество дами по света се чудят какво точно прави, за да изглежда млада, а истината се оказва много по-проста, отколкото си мислехме.

Най-вероятно всеки ще каже, че красотата на Анистън се дължи на факта, че тя разполага със солидна сума в банката и може да си позволи хубава храна, личен треньор и по-голямо спокойствие от повечето от нас. Няма да сбъркате, но сутрешната рутина на актрисата включва две много лесни и достъпни за всеки неща – медитация и колаген в кафето.

„Аз съм човек на навиците. Медитирам всяка сутрин и пиша за какво съм благодарна. Това с писането не го правя всеки ден, но когато сметна за необходимо. Да имам продуктивна сутрин за тялото и ума е много важно за мен“, казва Анистън. Тя също така вярва, че човек трябва да си вземе почивка от натоварените ежедневни графици, за да обърне внимание на тялото и ума си.

В интервю за InStyle от 2021 година, актрисата споделя, че е голям привърженик на терапията. Именно на тази практика тя отдава част от младоликия си вид и позитивното си настроение. По думите ѝ, всеки човек притежава нещо добро, но понякога му трябва помощ, за да го намери и да го използва. Смята, че прошката е основно качество на всеки от нас, което обаче отдавна е забравено и хората предпочитат да живеят в омраза и отмъщение, което се отразява както на вътрешния мир, така и на външния вид.

С натоварения си график от постоянни снимки в различни части на света, Анистън споделя, че не се фокусира толкова много върху физическата, а по-скоро върху психическата си форма. „Когато съм на снимки, тялото ми не жадува за залата, а само за медитацията. Трябва да я правя, за да мога да си почина и да съм готова за новите предизвикателства“, казва тя.

„Медитацията винаги е била част от ежедневната ми рутина, но преди добавях и тренировки. Този график обаче не сработи, защото вършех двете неща като задължителни задачи, а не им се отдавах. Затова реших да се посветя изцяло на медитацията и наистина забелязах подобрение“, допълва Анистън.

Говорейки за отдаденост, може би сте попадали на салата, която актрисата уж яде всеки ден в продължение на 10 години по време на снимките на „Приятели“. Видео с популярна рецепта се завъртя в социалните мрежи, твърдейки че това е тайната на Дженифър за изящна фигура и красота. До този момент салатата има повече от 60 милиона гледания, но истината е съвсем друга.

По думите на Анистън, това всъщност не е нейната салата. „Чувствам се ужасно, че трябва да го кажа, но трябва да бъда на 100% честна и да кажа, че това не е моята салата. Между другото, рецептата е красива, но не съм яла това нещо в продължение на 10 години“, казва тя. Рецептата на Анистън се състои от маруля, месо, яйчен белтък, бекон и фасул. По думите ѝ, приготвянето е било много лесно и е яла само салати през деня, защото не обича гореща храна по това време.

Естествена и красива: Дженифър Анистън показа рутината си за здрави кичури

На 53 години Дженифър Анистън все още има какво да покаже

Дженифър Анистън опроверга слух за диетата си

В момента обаче актрисата не разчита само на зеленчуци за красивата си визия. Тя обожава колагенови добавки. За хората, които не са запознати, колагенът е най-разпространеният протеин в тялото, който играе важна роля за укрепване на кожата и също така помага за хидратацията и еластичността. Освен това поддържа здравето на косата, ноктите, костите и ставите.

Анистън казва, че пие колагенови добавки от 2014 година, след като се консултира с личния си лекар. Един от начините за консумация е като ги слага в сутрешния си шейк. Споделя, че след известно време е забелязала промяна в косата, ноктите и издръжливостта си. Тя толкова много се привързва към добавката, че носи със себе си отделни пакети, когато пътува и изпраща на приятелите си месечни доставки.

Когато няма време да си направи шейк сутрин, Анистън винаги разчита на колагенови барчета, които държи в чантата си.

За още новини от света на звездите, лайфстайла и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

фен ( преди 1 година )
ПО-УБВИ,СМЕ ОТ НЕЯ.ПРИ ТИЯ ЦЕНИ,НАГЪВАМЕ,ЛАПАД,КОПРИВА,А СКОРО ЧЕТОХ,ЧЕ И ТУЧЕНИЦАТА ,Е МНОГО ХРАНИТЕЛНА.Тя да си яде,противните,блокчета!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар