IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти тенденции – веждите на 2023 година

11 април 2023 10 30

От оцветени до избелени

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако искате да дефинирате лицето си по възможно най-простия начин, поне що се отнася до гримирането, нищо не може да се сравни с това как оформяте веждите си. Най-добрият начин да изберете следващия си външен вид е да следвате една от водещите тенденции за вежди през 2023 година.

Общото правило за всеки грим и прическа е следното – правете каквото ви харесва. Но ако имате нужда от насоки или търсите някакво вдъхновение, за да улесните живота си, ние ще се погрижим за вас. Независимо дали има тенденция за вежди, в която сте се влюбили миналата година, избирате стил, който скоро няма да излезе от мода, или търсите нещо, което е лесно и се прави без усилие, има визия на веждите, която да отговаря на вашите нужди и начин на живот.

По-долу са шестте тенденции при веждите, за които експертите прогнозират, че ще бъдат навсякъде в социалните мрежи тази година.

Бюти тенденции – веждите на 2023 година

1. Текстурирани вежди

Гримьорката Анастасия Соаре казва, че 2023 е годината на естествените и обемни вежди. Тези, които искат да следват тази тенденция, не трябва да се притесняват от естествената текстура на големите вежди. Соаре препоръчва да използвате пудра за вежди за допълнителен ефект.

2. Цветни вежди

Бъдете смели с решенията си и заложете на ярки вежди. Соаре казва, че цветните нюанси, които виждахме през 2022 година, ще продължат да властват дълго време. Въпреки че все повече хора залагат на изчистени и естествени визии, някои все още се вълнуват от яркия и смел грим, който веднага привлича вниманието.

3. Избелени вежди

Кендъл Дженър

Снимка: БГНЕС

Колкото и да са странни, избелените вежди няма да напуснат сцената на красотата. Гримьорите са на едно мнение по въпроса, че тенденцията ще продължи да бъде една от най-популярните както сред звездите, така и сред обикновените хора.

4. Рошави вежди

Кристи Щрайхер твърди, че рошавите вежди са друга тенденция за 2023 година, която ще виждате навсякъде. Това основно означава просто да разрошите малко естествените си вежди, за да направите малко повече обем и повдигане.

Вежди – какви са тенденциите в оформянето им за 2023 година?

Избелени вежди – любима тенденция на звездите

По-плътни вежди – Брук Шийлдс споделя своята тайна

5. Тънки вежди

90-те години ще продължат да доминират във всичките ни избори за красота и тази година, като Соаре очаква завръщането на тънките вежди, само че с малко по-актуален привкус. Въпреки че това може да ужаси онези от нас, които са преживели модата първия път, можем да сме сигурни, че веждите при някои хора ще стават все по-тънки. Каквото и да правите обаче, не прекалявайте с пинцетите, защото рискувате да причините трайно увреждане на веждите, за което ще съжалявате след време.

6. Естествени вежди

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Щрайхер казва, че по-малкото оформяне ще бъде сред тенденциите за вежди тази година. Затова тя прогнозира, че естествената визия ще бъде следващото голямо нещо. По думите ѝ, хората се насочват към по-ниска поддръжка и по-малко оформяне на веждите с малко или никакъв продукт. Може да използвате само добър гел, който да покаже действителната текстура на веждите.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари