IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Омбре с металик – сред тенденциите за пролетен маникюр

29 март 2024 16 30

Ето повече за новата идея, която да изпробвате

IStockphoto

IStockphoto

Омбре с лак в цвят металик е една от тенденциите за пролетта, която да изпробвате за вашия нов маникюр. Може да се каже, че тя е продължение на върховете със сив брокат, които харесвахме преди години. 

Ефектът омбре сякаш не остарява. Тази пролет ще видим неговата най-нова вариация. Ако не искате да поставите металически лак върху цялата плочка, то може да лакирате само една част. И това да стане по доста изтънчен и лесен начин. 

Металикът вече влезе в гардероба ни и ето, че с идването на по-силните слънчеви лъчи ще блести и от маникюра ни. Идеята е този сезон да не слагате твърде плътен слой, поради което омбре ефектът е идеалното решение. 

Как да си направите омбре маникюр с металик у дома? 

Въпросната идея не изисква големи усилия и всеки може да я повтори у дома. Трябва предварително да почистите и оформите ноктите си. И да ползвате безцветен лак или някаква телесна основа. После с помощта на специална гъбичка, добавяте лек металически щрих върху всеки връх на ноктите. 

За да получите желания ефект, трябва металикът да е по-наситен в краищата на маникюра и да избледнява постепенно към основата, в която се оставя малко „негативно пространство“.

С хаштага #metallicombre в Instagram ще откриете снимки на свежи нокти в този стил.  

Ето няколко идеи с омбре металик, които ще ви вдъхновят: 

1. Розово злато 

Освен в сребърно и златисто, има още много разновидности на лак за нокти с металически ефект. Например в популярното розово злато, което ще добави допълнителен блясък към вашите перфектно оформени нокти. 

2. Течно злато 

Ако имате по-дълги нокти, поставете им нюд основа. После с помощта на гъба и наситен златист металик, направете омбре ефект по върховете. 

Полученият омбре ефект прилича много на течно злато или все едно сте топнали всеки един връх в златен прах. 

3. Омбре металик на тъмна основа 

Ако обожавате стандартния сив металик, то идеята със сигурност ще ви хареса. За да изпъква той, поставете черен лак за нокти. След което с гъба и другия лак, с леко потупване, добавете по малко блясък на всеки връх. 

Нов маникюр за пролетта – френското омбре отново е на мода

Маникюр за 2023 – двойното френско омбре е задължително

Зимен маникюр: 6 идеи за блестящо омбре

4. Лилаво вълшебство 

Една много елегантна идея, при която основата е от сив лак с лек перлен оттенък. върху ноктите като глазирана поничка е добавен омбре ефект с лилава пудра. И резултатът е зашеметяващ!

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари