IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически – Джулия Робъртс се сдоби с бретон

28 март 2023 14 30

И го съчета с перфектния костюм

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Швейцария може и да не е първото място, което ви идва наум, когато мислите за случайна среща със знаменитости, освен ако не броим Алпите, но Джулия Робъртс реши да покаже новата си визия именно в страната на шоколада. Актрисата пристигна в Женева със свеж лавандулов тоалет и нова прическа с бретон, която ни осигури още едно вдъхновение за промяна във визията след настъпването на пролетта.

Робъртс, която е посланик на легендарната марка за бижута и часовници Chopard, се появи на годишната гала на часовникарството в плетен блейзър, лавандулова жилетка и широки панталони от Nells Nelson. Лекият и пролетен външен вид допълваше перфектно нейния стилен и небрежен бретон.

Вместо строго изправена прическа или тънки ресни, очертаващи лицето, стилът на Джулия комбинира няколко тенденции в една за безпроблемна визия, която е перфектна за всеки. Актрисата завърши визията си с часовник, огърлица и гривни от Chopard, а останалата част от косата ѝ беше оформена на леки вълни и пусната свободно.

Появата на Робъртс ан Watches and Wonders съвпадна с обявяването на програмата на Lucent Steel на Chopard. С новата инициатива компанията обещава да използва 80% рециклирана стомана за всичките си стоманени часовници до края на 2023 година, за да намали въглеродния си отпечатък. Марката заявява, че това е първият път, когато производител на луксозни часовници поема такъв екологичен ангажимент.

Що се отнася до прическата на Робъртс, това е първата ѝ голяма трансформация на косата от 2020 година насам. Бретонът напълно промени визията на актрисата, като топлият, канеленокафяв цвят и дългите слоеве добавят малко ретро стил от 70-те, което поставя актрисата в точната тенденция за тази пролет. Въпреки че все още предстои официално потвърждение, изглежда, че фризьорът на знаменитостите Серж Нормант е отговорен за външния вид на актрисата.

Интересното е, че докато прическата на Робъртс определено е модерна, тя заобикаля продължаващата мания по бретона тип завеса в полза на по-класическия стил. По-тежък, по-прав и по-остър от популярната вариация, бретонът на актрисата е по-универсална и насочена към 70-те години версия, отличаваща се с повече обем около горните слоеве. Новата визия е доста голямо отклонение от обичайните елегантни къдрици, които видяхме през януари на червения килим на „Изборът на критиците“.

Не е ясно дали промяната на Робъртс е заради роля или актрисата просто е искала да започне новия сезон с нещо различно. Звездата не е имала бретон от доста време, като обикновено се придържа към стилове, които държат косата ѝ далеч от лицето и очите.

Следващата роля на Робъртс ще бъде във филма Leave the World Behind, базиран на едноименната книга от Руман Алам. Очаква се лентата да излезе на 7 декември тази година, като в актьорския състав се включват още големи холивудски имена като Кевин Бейкън, Итън Хоук, Махершала Али и други.

Визия на деня: Хубавата жена Джулия Робъртс в костюм на Gucci x Adidas

Джулия Робъртс със специална рокля на червения килим

Пролетна мода: Джулия Робъртс връща забравена тенденция

Относно кампанията ѝ с Chopard, Джулия изглежда като истински супермодел, промотирайки новите бижута. „Както най-добрите филми, бижутата са повече от празник за очите. Те подхранват нашето въображение“, пишат от марката в социалните мрежи под поразяващите снимки на Робъртс. На тях се вижда как актрисата е зад кулисите и се усмихва, докато поставя ефектните обеци, последвани от близки планове на новоиздаденото бижу.

Досега звездата беше предимно модел за Lancome, но с рекламата на Chopard показва, че не само излиза от зоната си на комфорт, но и че диамантите наистина са най-добрият приятел на жените.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари