IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за дълги нокти – Лизо с фрапучино идея

10 април 2023 08 40

Певицата с изненадващ избор на цветове

IStockphoto

IStockphoto

Маникюр за дълги нокти – търсите ли някаква по-нестандартна идея? Ако искате да избягате от традиционните цветове на сезона, то може да използвате тези в любимата си гореща напитка. Да вземем например едно капучино или фрапучино. Именно на карамелените тонове в тях заложи певицата Лизо.

Както знаете, рапърката винаги се отличава със своята екстравагантна визия. Освен че не се притеснява от извивките на своето тяло, тя няма задръжки да носи дълги нокти.

Споделяйки как си почива на яхта на Бахамите, Лизо доказа, че един типично есенен цвят може да се използва и за пролетен маникюр.

Маникюр за дълги нокти – с различни кафеникави тонове

Според някои инфлуенсъри и американски маникюристи, светлокафявият лак по ноктите на рапърката съвсем не е тропически. Но последните тенденции са такива, че дългите нокти с квадратни върхове и френският надграждащ стил, са доста актуални.

Италиански маникюр – по-дълги нокти без акрил

Нов маникюр – 6 идеи за овални нокти

Грижа за ноктите – как да увеличите здравината след гел маникюр

„Frappuccino“, написа само Лизо, показвайки по-отблизо ноктите си в Instagram (разгледайте галерията със стрелката вляво).

Въпреки своя шарен бански, звездата е с маникюр с нюансите на любимото си фрапучино. Той пасва идеално на нейния слънчев загар.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари