IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за лято 2023 - ретро червило отново на мода

20 май 2023 15 00

Ето повече за тенденцията за новия сезон

IStockphoto

IStockphoto

Макар пролетта все още да не ни е зарадвала с хубави температури и качествени слънчеви лъчи, всеки от нас вече мечтае за лятото. Новият сезон ще дойде с някои нови и добре познатри тенденции, които ще извадим от несесера с гримове. 

На тазгодишната Met Gala много звезди пристигнаха с уникални тоалети и още по-вдъхновяващ макиаж. На събитието бяха забелязани няколко жени със светлокафяво червило. По всичко личи, че ретро тонът отново е актуален и идва както в матов, така и в бляскав течен вариант. 

Грим с кафяво червило се вижда все по-често и в TikTok, където инфлуенсъри споделят своите идеи. 

За разлика от нюд нюансите, които подчертават естествените тонове на устните, това кафяво е по-трудно за нанасяне и не отива на всеки тип кожа. Докато през последните месеци неговите по-тъмни отенъци бяха по устните, сега е време на по-светли, смятат гримьори. 

Специалистите съветват, освен ретро червилото тип карамел, да си набавите и подходящ молив, с който да очертаете предварително устните. Той трябва да е с по-наситен цвят, а черволото - с по-светъл от него. 

Грим за лято 2023 - ето няколко идеи с кафявото червило: 

Червило – течно или обикновено е по-подходящо за вас?

Ново червило – кой цвят да изберете?

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари