IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт: Никога не съм имала пластични операции

19 май 2023 08 40

Някои я разкритикуваха след снимките по бански за Sports Illustrated

Getty

Getty

Марта Стюарт стана най-възрастната жена, заснета за корицата на Sports Illustrated Swimsuit. 81-годишната тв водеща, готвачка и бизнес дама накара много жени на нейната възраст да ѝ завидят, показвайки как изглежда по бански. Това накара мнозина да вярват, че кадрите от нейната фотосесия са обработени. Други пък заговориха, че нейната гладка кожа се дължи на някои пластични корекции или филъри.

Наскоро звездата даде интервю за New York Times, в което обясни, че не е правила промени по лицето си. Така тя за пореден път даде да се разбере, че дължи младежкия си външен вид на своите гени, както и на стриктна рутинна грижа за кожата през годините.

„Никога не съм прибягвала до пластична хирургия. Нямам операции на лицето ми, врата или гърба“, признава самата Марта през 2022-а.

Каква е тайната за красота на Марта Стюарт?

„Изключително полезно е да използвате персонализирана рутинна грижа за кожата у дома в тандем с дълбоко почистващи процедури за лице. И двете работят заедно за постигане на добре балансиран, сияен тен“. Това обяснява пред Vogue Кармела Барабас. Според специалиста, Стюарт неслучайно има чиста и балансирана кожа, защото тя прилага персонална грижа и никога не забравя слънцезащитата. Също така се съобразява със сезонните промени и винаги премахва грима си преди лягане.

Марта никога не си е стискала пъпките

Днес тв водещата е на 81 и има гладко и сияйно лице. Говорейки за това как го поддържа, тя разкрива, че като по-млада никога не е стискала пъпките си пред огледалото.

„Кожата изглежда добре след предимно сух януари и пилатес“, написа тя в началото на годината. Тогава тя показа лицето си в Instagram от по-близък план. Още тогава някои я заподозряха, че си е направила някаква интервенция за опъване.

Тя не пренебрегва шията и устните

Много жени наблягат на грижата за лицето, като пропускат да отделят малко повече време за шията и устните.

Според Барабас, Марта използва най-вече продукти, които задържат влагата в кожата. С други пък прави нежно ексфолиране веднъж седмично, за да се отърве от мъртвите клетки. Това предотвратява и запушването на порите.

Марта Стюарт се съблече заради кафе

Марта Стюарт се заглежда по женени мъже

Прически за 2022: Марта Стюарт със стилно предложение

Специалистът е на мнение, че още след 50 Стюарт започнала да използва козметика за нейните персонални проблеми. Например серум против стареене, който намалява появата на бръчки и фини линии.

Разчита на пресни плодове и зеленчуци в менюто

Не е тайна, че тв водещата има голяма градина, в която отглежда много продукти. Използвайки пресни плодове и зеленчуци оттам, тя си набавя полезни витамини и минерали, които са основен фактор за здравата и хубава кожа.

Освен да приема храни, които са без консерванти, тя ги включва в здравословни рецепти, с които поддържа и баланс при килограмите.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари