IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънчев маникюр - тенденцията, за която да внимавате

27 май 2023 15 00

Настроението ви веднага ще се подобри, когато погледнете към ноктите си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Жълтите нокти са на мода това лято. Но, ако не сте готови да се ангажирате с лакиране на целия нокът в ярък цвят, не сте сами, което може да обясни златната среда, която се появи напоследък. Слънчевите нокти са ярката, но изненадващо сдържана тенденция, която е напът да бъде навсякъде този сезон

Слънчевите нокти са тези, които се отличават с весели жълти връхчета, предлагащи перфектната опция за хората, които не са готови да се отдадат изцяло на цвета. Хубавата новина е, че всеки един дизайн може да бъде оформен по ваше желание и стил, за да го превърнете в лична лятна картина. От минимални линии до изкуство във формата на пламък, можете да направите ноктите си персонализирани и съвпадащи с тоалетите в гардероба ви. 

Ако се нуждаете от няколко идеи, които да раздвижат въображението ви, ние идваме на помощ. 

Слънчев маникюр за лятото

Модерен френски

Подобрете класическия френски маникюр, придавайки на върховете си по-плътна и заоблена форма на бадем. Този неоново-жълт нюанс е особено привличащ вниманието. Ако искате допълнителен блясък, добавете детайл със скъпоценни камъни.

Неонов пламък

Този дизайн с неонов пламък контрастира на естествената основа на нокътя, за да направи един от най-красивите маникюри за лятото. 

Полумесеци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Дизайнът на полумесец изглежда особено динамичен и вече е доста предпочитан сред летните и пролетните маникюри. Вместо да заложите на червено или синьо, както е типично за по-хладните месеци, сега е време да изберете горчично жълто и да лакирате по-голямата част от нокътя си, оставяйки половин кръг в естествен цвят, който се намира в долната част.

Желирани лимони

Вдъхновете се от любимия си летен коктейл или лимонада, като пренесете лимоните и лайма върху ноктите си. Тази комбинация от неоново зелено и жълто, допълнена от желиран ефект и лимонени очертания, създава очарователен дизайн за още по-лятно настроение.

Разнообразие

Често ни казват, че подходът "по-малкото е повече" е чудесен за красотата. Но ние сме тук, за да ви успокоим и да кажем, че, ако искате да създадете повече настроение и усмивки, не се страхувайте. Комбинирането на множество дизайни на ноктите на едната ръка не е забранено, а напротив - насърчаваме го, особено през пролетта и лятото. Изберете френски маникюр, форма на пясъчен часовник и пълно покритие в слънчево жълт оттенък за нещо по-различно и привличащо вниманието.

Маслени нокти – по-нестандартна идея за пролетен маникюр

Пролетен маникюр – облачни нокти за мечтатели

Пролетен маникюр – „голо диско“ по ноктите

Флорални мотиви

Оранжевите флорални детайли се съчетават прекрасно с яркожълтите френски върхове, като в крайна сметка ги балансират. Заедно те придават атмосфера на 60-те, което ги прави идеални за ретро лятно настроение. 

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари