IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на звездите - Дженифър Лопес споделя триковете си за гримиране

28 май 2023 15 00

Изпълнителката най-накрая даде на феновете това, което искат

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес безспорно е една от най-следените звезди не само на улицата, но и в социалните мрежи. Изпълнителката може да се похвали с милиони последователи, които харесват и коментират всяка нейна публикация, вдъхновяват се от фитнес режима и танцувалните й умения, а и се питат всеки ден как може една 53-годишна жена да изглежда като на 23. 

През последните години Джей Ло малко се отдалечи от музикалната сцена, за да се насочи към киното и телевизията, а в същото време разработи и множество странични проекти, включително марката си за красота и грижа за кожата JLo Beauty. Така тя се присъедини към дългия списък от известни личности, които решиха да увековечат името си чрез постоянно създаване на козметични продукти, които им носят допълнителни финансови дивиденти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Освен че е кралица в модата, Лопес определено може да се похвали с безупречна кожа и умения в гримирането. Разбира се, тя често разчита на екип от професионалисти, но понякога й се налага да се разкрасява сама, доказвайки че не само внимава, когато е в гримьорната, но и е научила това-онова за постигането на съвършена визия. 

Преди няколко дни актрисата, певица и бизнес дама разкри част от триковете си за красота, давайки на феновете това, което те винаги са искали. Тя сподели видео, в което показва техниката си за контуриране и изсветляване на кожата, използвайки някои от собствените си продукти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Във видеото Лопес започва с обилно количество серум, което слага въвху лицето си, за да си осигури необходимата хидратация и да позволи на останалите продукти да проникнат по-добре в кожата. 

Следващите стъпки стават малко по-трудни, като се изисква прецизност и търпение. Дженифър бърка в бурканче с крем от собствената си марка и нанася точки по скулите, брадичката, челото и под очите. Същото количество бронзант и хайлайтър се нанасят по подобен начин, като тук се добавя и малко блясък към върха на носа и лъка на Купидон.

Любим аксесоар: Дженифър Лопес със специално колие

Дженифър Лопес прикова погледите с изцяло бял костюм

Дженифър Лопес споделя най-големите си тайни за красота

Забавната част е, когато трите продукта трябва да се смесят обилно, за да се получи блестящия и впечатляващ вид, емблематичен за Лопес. Самата изпълнителка, облечена в удобен халат и златни обеци, се възхищава на работата си в края на видеото и позира за камерата. Целият урок по гримиране се води на фона на песента On the Floor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

По-рано през месеца Джей Ло осигури на феновете ексклузивен поглед върху това как се приготвя за премиерата на филма си The Mother в Лос Анджелис. "Исках гримът ми да изглежда секси и леко агресивен, за да се свърже с героинята", каза тя за външния си вид. 

Лопес разкри, че създаването на собствена козметична линия е задоволила всичките й нужди за красота. "С всички пътувания, които правя, ме кара да осъзная, че от пускането на JLo Beauty преди повече от две години има огромна разлика в колко време отнема моята подготовка за светски събития", каза тя. 

За още новини от света на звездите и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари