IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – пролетно-летни предложения за нокти в бадемова форма

4 юни 2023 15 00

Тези дизайни определено ще внесат красота във визията ви

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ноктите с форма на бадем са малката черна рокля при маникюра – класически, неостаряващи и подходящи за всеки. Те могат да се носят с по-голяма или по-малка дължина, а леко заобленият връх е популярен, тъй като пасва добре на повечето дизайни на ноктите и изкуствени удължители.

Хубавата страна на бадемовите нокти е, че подхождат на повечето нокътни легла. Това е една от най-естествено изглеждащите форми и винаги добавя нотка елегантност към визията. Формата също дава повече място за забавни дизайни и интересно изкуство.

Тъй като през пролетта и лятото прекарваме все повече време навън, трябва да помислим не само за тоалетите, но и за ноктите си. Те са неизменна част от нашата визитна картичка и често биват наблюдавани и коментирани дори повече от дрехите. Тъй като бадемовите маникюри са на почит през последните години, ви даваме няколко свежи предложения за тази форма, които да опитате в следващите месеци.

Пролетно-летни предложения за нокти в бадемова форма

Абстрактно изкуство

Абстрактният дизайн на ноктите е чудесен начин да експериментирате с артистичната си страна, защото, честно казано, всичко е допустимо. Помислете за криволичещи линии, удебелени точки и триъгълни форми. Дизайните зависят изцяло от вас и вашите предпочитания, а бадемовата форма осигурява меко допълнение.

Розов френски

Нокът с форма на бадем не може да бъде по-перфектен за този елегантен френски маникюр. След като тази година един от най-обсъжданите филми е „Барби“ с Райън Гослинг и Марго Роби, навсякъде се появиха тенденции, вдъхновени от известната кукла. Така се роди манията Barbiecore, която включва розови нюанси в дрехите, аксесоарите, обувките, грима, бижутата, а сега и при ноктите. Френската класика получава лек модерен привкус, лакирана в един от най-популярните цветове за годината.

Ягодови полета

Тези къси, бадемови, ягодови полета върху ноктите са забавен плодов дизайн, напълно подходящ за пролетта и лятото. Формата на плода допълва бадемовия дизайн, докато дръзкият червен цвят добавя фин контраст върху безцветната основа.

За да създадете този дизайн, използвайте нюд лак за основа, а за ягодите заложете на любимия си червен нюанс, но да бъде по-наситен. Зеленото ще ви трябва за листата. След като лакирате основата с неутрален цвят, използвайте тънка четка, за да създадете обърнати форми на яйца. След като те изсъхнат, добавете малки бели семена, като използвате само върха от тънка четка, и оставете да изсъхне. Накрая добавете зелена горна част към ягодите, рисувайки една зелена линия в средата и две от двете страни. Завършете с топ лак.

Усмихнати лица

Кой не обича усмивки? За този външен вид започнете с естествена основа, върху която да създадете кръгли форми с инструмент за поставяне на точки. Оставете кръговете да изсъхнат, след което нарисувайте усмихнати детайли. Първо създайте две овални очи, като натиснете внимателно четката върху нокътя си. За усмивката използвайте върха на четката, за да нарисувате фина линия. Завършете с нанасяне на топ лак.

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

Ягодов маникюр – идеален за пролетта и лятото

Маслени нокти – по-нестандартна идея за пролетен маникюр

Истински блясък

Някои хора не обичат да привличат внимание с ноктите си, но в същото време мечтаят за нещо различно от просто естествена основа. Затова ви предлагаме да добавите малко блясък, който е едновременно впечатляващ и фин. Използвайте прозрачен лак с блясък, за да създадете външен вид, който е перфектен през цялата година.

Флорални върхове

Флоралните детайли са емблематични за пролетта и лятото. Но този път ви съветваме да изпробвате нещо ново, вместо да ги поставяте върху целия нокът. Променете визията на френския маникюр и оставете голяма част от върха нелакирана, а цветята поставете само в периферията. Така ще създадете нещо различно и наистина ще превърнете флоралните мотиви в новаторски, дори през пролетта и лятото.

Галактически нокти

По-голямата площ, предоставяна от бадемовия нокът, ще ви позволи да използвате цялото си въображение и да мислите извън този свят. Галактическите нокти са прекрасен дизайн за всеки, който обича звездите и иска да се пренесе в друга вселена, дори само чрез ума си.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари