IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветно блокиране – летен тренд за френски маникюр

16 юни 2023 10 30

Вижте повече за цветните връхчета по ноктите

IStockphoto

IStockphoto

Лято 2023 е почти тук и трябва да се отличи с много цвят. Ако търсите нови идеи за маникюр, може да подходите новаторски към една класическа идея. Различните разновидности на класическия френски маникюр продължават да са актуални. Може да си ги направите в салона, ползвайки богатата гама от тонове за сезона.

Първоначално като съчетание между бледорозово и фини бели нюанси, френският маникюр продължава да се харесва от много дами. И може да се каже, че за лятото той е магнит за по-ярки цветове. Тоест – вместо обикновените върхове в бяло, те ще са по-пъстри и натрапчиви за окото.

Цветно блокиране – какво трябва да знаете за тенденцията при френския маникюр?

Тъй като сезонът е олицетворение на самочувствието и любовта към себе си, това е идеалното време да прегърнете цветовете, които ви носят най-много радост. И да се появите с маникюр, който да отразява блестящото лятно слънце. Вместо един цвят за френските си връхчета, може да разчитате на два или повече, всичко е въпрос на вкус!

Ето няколко начина, по които може да използвате блокирането на цветовете:

Персонализиран френски маникюр

френски маникюр,

IStock

Използвайте любимите си цветове за летен маникюр. Той трябва да се свързва с жаркото слънце, коктейлите, пясъка и плодовете на пазара. Така например можете да ползвате праскова и корал за основни, като украсите ноктите си с брокат, миниатюрни бижута като камъчета или перлички.

Комбинирайте цветното блокиране с класическа основа

Само защото един от френските маникюри е с вълни, не означава, че трябва да залагате всеки път на по-нестандартните неща. Можете да изберете ярко оцветени връхчета с традиционни елементи на класическия френски маникюр. Така ще слеете в едно ретрото и модерното. Дайте воля на своята креативност чрез използването на тенденции като неонови нокти, металик маникюр или пастелни палитри.

Японски гел маникюр – техниката, която да опитате през лятото

Съвети за красота – 8 комбинации маникюр-педикюр за лятото

Несъответстващ маникюр – Хейли Бийбър ни дава вдъхновение

Двойно блокиране на цветовете

Както вече споменахме, лентата на всеки връх не може да е просто бяла. Може да е в друг цвят, като има още една – в друг подходящ. Има и вариант двете леко да се пресичат. Това се нарича двойно блокиране.

Рисуването на двойна композиция върху върховете на вашите нокти става много лесно и в домашни условия. Стига да имате лакове с подходяща четка.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари