IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пиърсинг, камъни, златно фолио – в маникюра на Джей Ло

14 юли 2023 08 30

Ето как да си направите сходен

Снимка: IStock

Снимка: IStock

Лятото тече с пълна сила и всяка от нас иска да има перфектния маникюр. Докато едни залагат на традиционни морски мотиви, отивайки на почивка, други търсят нещо съвсем различно. Например Джей Ло, която наскоро показа новите си нокти.

Латино дивата обича да носи маникюр в неутрални тонове. И е голям фен на бижутата за нокти.

„Щастлив уикенд“, написа тя на майчиния си език и показа както перфектен грим, така и страхотни нокти. По тях, освен една дума, с която тя се описва, виждаме пиърсинг, скъпоценни камъни и златно фолио.

Известно време Лопес бе с по-къси плочки, но ето че дойде време да промени това. Последният ѝ неутрален комплект, подготвен от Том Бачик, е с по-остър вид.

Маникюр с бижута – следвайте примера на Дженифър

Джей Ло публикува три снимки, на които я виждаме в по-близък план – със страхотни прическа и грим. Онова, което привлича погледа обаче е по-скоро нейният маникюр с думата „Latina“.

По-късно нейният маникюрист, работещ с още много звезди, разкри още подробности за красивите ѝ нокти. Те са направени с гел с бледорозов оттенък отгоре.

Думата е изписана ръчно от Бачик – с готически шрифт. Той е добавил дребни люспи златно фолио на случаен принцип – на част от плочките. Като върхът на нейния среден пръст е продупчен за златни халки. По другите има синджири и други блестящи елементи.

Маникюрът на Дженифър е завършен с 3D ваденки, включително кръст, златни звезди и малки сребърни скъпоценни камъни.

Ето няколко идеи в сходен стил, които да изпробвате:

С ваденки и пиърсинг

Може да си залепите страхотни летни мотиви върху неутрална основа и да добавите златни халки на някои плочки.

3D елементи

Ноктите с холографски елементи все още са актуални. Ако искате нещо, което да се променя на светлината и да блести, то пожелайте от маникюра си мозайка от фолио с холограмен ефект. На някои плочки може да ви поставят 3D стикери, например с мечета, диаманти, сърца и други.

Наръчник за летен маникюр – топ 9 тенденции за сезона

Нокти със стикери: Най-лесният тренд за летен маникюр

Фин и елегантен маникюр за лятото – 6 минималистични идеи

Маникюр с думи и сърца

Още една по-нестандартна идея за лятото. Този път ноктите са в пастелни тонове, като на част от тях има по една дума, а на останалите – сърца и други графични елементи.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари