IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр на Барби  – вдъхновение от Никола Пелц

25 юли 2023 08 30

Ето няколко сходни идеи, които да пробвате

Снимки: БГНЕС/IStockphoto

Снимки: БГНЕС/IStockphoto

Около филма Barbie все повече жени залагат на яркорозово за своя летен стил. Ала да си признаем, то не отива, нито се харесва от всяка. Затова много залагат на бебешкото, което не е толкова натрапчиво. Да вземем например Никола Пелц, която наскоро си пожела френски маникюр с този пастелен нюанс.

Наскоро маникюристът Том Бачик показа в профила си в Instagram семплите розови връхчета, които половинката на Бруклин Бекъм си е избрала.

На кадъра, споделен от човека, грижещ се за маникюра на много звезди, виждаме ръцете на красивата актриса. И освен нейния огромен годежен пръстен, впечатление правят плочките ѝ. Те са с къса до средна дължина и имат класическа бадемовидна форма.

Подобно на повечето френски маникюри, този на младата г-жа Бекъм е с прозрачна основа и свеж връх. В основата все пак има лек намек на блясък. Вместо в бяло, ноктите на звездата са в розово.

Като последователка на минималистичния маникюр, Пелц не за първи път се появява с подобни нокти. Тя неведнъж е била с класически френски. Така например за Met Gala Никола носеше хромиран френски маникюр.

Иначе подобно на нея, със същия кукленски френски маникюр се появиха Марго Роби и Лизо.

Как да повторите идеята на звездата?

Може да се каже, че така нареченият #barbiefrench е много лесен за копиране у дома. Но преди да ползвате лаковете, подгответе предварително ноктите си. Първо избутайте кожичките назад, изпилете свободния ръб и полирайте нокътната плочка. След това нанесете основен лак или два слоя от любимия ви полупрозрачен лак. След като изсъхне напълно, вземете розов лак за нокти и нанесете върху всеки връх. Накрая запечатайте всичко с топ лак за по-голяма издръжливост.

Няколко идеи за френски връхчета в розово, които да разгледате:

Розово на квадратни нокти

Класически Барби френски маникюр

Нов маникюр – опитайте нокти със структуриран гел

Пиърсинг, камъни, златно фолио – в маникюра на Джей Ло

Летен маникюр – 5 тенденции, които да НЕ следвате

Розов хром по връхчетата

Барби френски маникюр с камъни

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари