IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти съвети – чери кола за вашите устни 

11 август 2023 14 50

Лана Дел Рей обожава червило с този цвят 

Снимка: IStockphoto

Снимка: IStockphoto

Чери кола по устните. Това е най-новата тенденция за красота, продиктувана от TikTok. Въпросният цвят се появи още през април, но стана истински хит през юли. За това допринесоха звезди като Лана Дел Рей, Кайли Дженър и Анелия Грей.

Няма съмнение, че някои бюти съвети, споделени в известната платформа и изпробвани от известни личности, постепенно стават хит.

Така наречените устни чери кола, които може да откриете с хаштага #cherrycola, са комбинация от червени и кафяви оттенъци. Те са вдъхновени от колата с вкус на череша. Отличават се както със специфична текстура, така и с малко блясък.

Как да имате устни чери кола?

Ако искате да пресъздадете тази нова тенденция, ще ви трябва червено-кафяв молив за устни. Той трябва да е с няколко нюанса по-тъмен от тена на кожата ви. Като след него е добре да добавите вишневочервен гланц за устни или такъв с цвят на горски плодове.

Първата стъпка е да очертаете централната част на горната и долната си устна, като следвате естествените си черти. Когато сте готови, просто запълнете външните ъгли с молива. За финал, просто нанесете червения гланц за устни по ваш избор, като започнете от центъра и смесите хубаво цвета.

Диамантени устни – нова тенденция за пролетта

Гланц за обемни устни – безопасен ли е за кожата?

Грим за лято 2023 – ретро червило отново на мода

Ако разгледате различни идеи в Instagram и TikTok, ще видите, че има най-различни вариации на розово-червени и теракотени нюанси. Хубавото на устните Cherry Cola е, че подхождат на всеки тон на кожата, като стават за едно вечерно излизане през лятото.

Ето и още едно видео, от което да добиете по-голяма представа за тази бюти тенденция:

@soypaox33 This cherry cola lippie is so good!!?? #lipcombo #cherrycolalips #cherrylips #cherrylipcombo ♬ LUNA - Peso Pluma & Junior H

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари