IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3D маникюр с хром – нова мода сред звездите

12 август 2023 12 00

Ето няколко идеи, които да изпробвате

Снимка: IStockphoto

Снимка: IStockphoto

3D маникюр с хромирани детайли е най-новият тренд, продиктуван от звездите. Появявайки се през август, той ви дава вдъхновение за предстоящото ви посещение в салона.

Преди бе много модерно да имаме нокти, като поне един или всичките, са с хромираща пудра или специален лак с този ефект. Сега обаче отделните декорации с него са по-предпочитани. И това доказват много от световноизвестните личности.

Този вид маникюр носи футуристично усещане. Освен това отива на различни стилове дрехи, обувки и аксесоари за сезона.

Меган Фокс е една от знаменитостите, която наскоро ни показа своя страхотен маникюр с хром в социалните мрежи.

Какво представлява един 3D маникюр с хром?

Плочките с хром не са нищо ново. Нито пък 3D декорациите. Но ето че съчетанието между двете може да доведе до много нови и стилни триизмерни маникюри.

Най-важното при този маникюр е самият текстуриран метален вихър – сребрист, златен или какъвто и да е друг метален оттенък. Освен този френски стил, може да изпробвате поставянето на различни вълнообразни линии или готови стикери от хром. Или пък да си нарисувате нещо с тънка четка, като останалата част от плочката остане в стил „негативно пространство“.

Освен с класическите френски връхчета, но с хром и семпли едноцветни основи, може да поискате и криволичещи акценти отгоре. Има и по-сложни дизайни, които да разгледате в социалните мрежи.

Ето няколко 3D идеи с хром, които да изпробвате:

Хром и аура стил

Тук основата е нюд, който е главно с розово. Въпросният стил се нарича аура. Само че като допълнение към него има хромирани вълни и преплитащи се линии. Те са съчетани с ефектни малки камъчета.

Хромирана дантела

Маникюристът на Меган Фокс показа една от идеите, които е направила по желание на актрисата. Нейните нокти са дълги и леко заострени, като основата им е прозрачна. Отгоре сякаш има дантела от хром, която създава страхотен 3D ефект.

Аниме маникюр – нов хит за лятото

Летен маникюр – опитайте стила „ледено кафе“

Летен маникюр – пробвайте кайсиев хром върху ноктите

Негативно пространство с хром

Тази идея е подходяща за по-къси нокти. Реално те са добре оформени с пилата и отгоре, на половината плочка, има хром лак. Останалата част е в стил „негативно пространство“.

3D маникюр с верига

Една много семпла идея. Основата може да е нюд или прозрачна. Отгоре, с помощта на лак с хромиращ ефект и тънка четка се рисува верига с шипове. Разбира се, има и готови стикери, които някои маникюристи могат да използват.

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари