IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мили Боби Браун показа, че има акне в нова снимка без грим

25 октомври 2023 17 40

Бъдещата снаха на Джон Бон Джоуви беше аплодирана от феновете за смелостта си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мили Боби Браун разкри, че страда от акне, споделяйки своя нова снимка без грим в Instagram профила си. Звездата от сериала на Netflix Stranger Things получи много подкрепа и аплодисменти, както от други знаменитости, така и от много от своите 63 милиона последователи, за това, че приема недостатъците си.

19-годишната британска актриса, която е сгодена за сина на рокзвездата Джон Бон Джоуви – Джейк Бонджоуви, публикува първо свое бляскаво селфи, направено в огледалото на колата ѝ, на което показа съвършена кожа. На втората снимка брюнетката показва, че без грим лицето ѝ е покрито с пъпки. Постът на Мили целеше да похвали продуктите на собствената ѝ марка за красота – Florence by Mills, а в надписа си до кадрите тя написа: „@florencebymills изпратете помощ!“

Някои от известните приятели на Мили я похвалиха за смелостта ѝ, като Дрю Баримор, която написа в коментарите: „Обичам да е истинско. Ти си най-великата.“ Парис Хилтън също се включи с емотикони на влюбено човече. Колегата на Мили от сериала Ноа Шнап също показа подкрепата си на своята  приятелка с коментира: „Обичам те“.

През март месец Мили също говори за своите несъвършенства по кожата, като сподели видеоклип в Instagram. Тогава тя обясни на последователите си как се отървава от пъпките по лицето си с продуктите на Florence by Mills. 

Във видеото Мили показа, че вечер нанася маската Clear the Way Clarifying Mud върху лицето си, преди да добави стик за петна с масло от чаено дърво върху своята „ядосана“ пъпка. Тя завърши урока си за грижа за кожата, като уведоми феновете си, че нейната почистваща вечерна  рутина с маската и маслото „наистина е помогнала“ в борбата ѝ с акнето.

Мили кръсти популярната си линия за грижа за кожата, която създаде през 2019 г., на името на баба си Флорънс. Номинираната за награда „Еми“ звезда преди това каза пред списание People, че именно баба ѝ я е вдъхновила да се заеме с бизнес на толкова крехка възраст. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари